sv.onlinewebcreations.com

Skaparen av den brutna Megaupload bitbehållaren är redan på väg att starta en ny webbplats. Megabox blir en personlig online jukebox.

När webbplatsen öppnar, rymmer Kim Dotcom (tidigare Schmitz) för sig själv. Men han ger en första indikation på hur webbplatsen kommer att se ut via Twitter. I slutet av förra året var ideen om Megabox redan känd, men på grund av beslaget på Megaupload.com lanserade Dotcom aldrig tjänsten officiellt.

En internetföretagare som är fri på borgen behöver inte sitta på händerna. Det visar den födda tyska som bor i Nya Zeeland. "De stora skivbolagen trodde att Megabox var död. Konstnärer glädjer dig. Det kommer och kommer att befria dig ", låter det jublande från en storvilla med festpool.

Den kommande musiktjänsten tillåter användare att ladda upp alla sina MP3-filer till Mega-molnet gratis. Då kan de strömma sin musik till webben gratis, fast och mobil. Huruvida det finns en mobilapp är inte klar. Eller visa skärmbilden på jukeboxen som konsumenter kan köpa låtar på webbplatsen. Hur scenarierna letar efter artister, återstår att se.

Megaupload beslagtagades i januari för den amerikanska åklagaren i Nya Zeeland. Webbplatsen användes allmänt för att utbyta filer, inklusive musik, mellan användare.

Top