sv.onlinewebcreations.com

Utrecht den 27 oktober 2016 - Online snabbköp Picnic har levererat 175 000: e order denna vecka. Företaget levererar nu gratis mat till lägsta pris i Amersfoort, Leusden, Soest, Utrecht, Maarssen och Almere. Tidigare denna månad fördubblades företaget antal leveransdagar från tre till sex på grund av framgång.

Under tiden har mer än 15 000 konsumenter beställt från den innovativa tjänsten, vilket är mycket mer hållbar än traditionella stormarknader på grund av sina elleveranser. Många nya kunder beställde aldrig sina matvaror online tidigare. Muller: "Vår kostnadsfria leverans till lägsta pris garanterar att många konsumenter försöker det en gång. Picknick åtnjuter dem så bra att de fortsätter att beställa. Och tillsammans med våra kunder gör vi erbjudandet bättre. "

Picknick har varit aktiv i Amersfoort, Leusden och Soest sedan september förra året. Nyligen levererade företaget också matvaror i Utrecht, Maarssen och Almere. De glada elbilarna är nu en välkänd del av gatuplatsen. Vagnarna avger inte skadliga ämnen och har därför inga negativa konsekvenser för miljön.

Om Picnic
I tystnad arbetade Picnic i tre år med ett team av 30 specialister på en ny distributionsmetod, med vilken hon kan leverera meddelandena utan onödiga mellanhänder i grannskapet. Kunden väljer vilken tur som är bäst och vet exakt hur sent leveransen kommer att ske fram till en halvtimme. Eftersom kostnaderna för denna nya distributionsmetod är så låga kan priserna på dagligvarorna vara låga och leveransen är gratis. Picknick är ett initiativ av fyra entreprenörer. Internetföretagare Joris Beckers och Frederik Nieuwenhuys var ägare till Fredhopper, utvecklare av personaliseringsprogram för webshops. Bas Verheijen är tidigare marknadschef för Albert Heijn och C1000. Serieföretagare Michiel Muller stod tidigare i vaggan på de obemannade Tango-tankstationerna och ANWB-konkurrenten Route Mobiel.

Top