sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 27 juni 2018 - BlackBerry har meddelat ett flerårigt partnerskap med Samsung Electronics Co. Ltd. Tillsammans kommer de att utveckla och marknadsföra integrerade lösningar för att påskynda digitala omvandlingar och Enterprise-of-Things-initiativ från företagskunder.

Företagen fokuserar på utplacering av Samsung-enheter och lösningar i kombination med BlackBerrys slutpunktsäkerhet och -administration. Detta förbättrar arbetstagarnas produktivitet och nya affärsmodeller kan implementeras lättare. Ett av de första resultaten av detta samarbete är att gemensamma företagskunder med hjälp av Samsung-enheter - som mobiltelefoner, tabletter, bärbara datorer och DeX dockningsstationer - har möjlighet att hantera alla enheter på en skärm via BlackBerry Unified Endpoint Management (UEM) plattformen.

Samarbetet är en förlängning av det fleråriga partnerskapet för de företag som tillkännagavs tidigare 2014. Sedan lanserade de olika affärsmobilitetslösningar baserade på Samsung Knox, BlackBerry UEM och BlackBerry SecuSUITE-plattformar för säker slutpunktshantering och konfidentiell affärskommunikation.

"Detta meddelande understryker vårt fokus på storskaliga digitala omvandlingslösningar som utnyttjar hela Samsungs utbud, " säger Sean Kae, EVP eller Global B2B Services på Samsung Electronics. "Med utbyggnaden av vårt strategiska partnerskap med BlackBerry, tror vi att vi kan ta fram ny teknik på marknaden snabbare och förvandla arbetsplatsen tillsammans."

"Våra kunder vill inte kompromissa med säkerheten och kräver alltmer integrerade end-to-end-lösningar för digital omvandling inom företaget. Samsung är en partner som fullt ut förstår dessa krav och tar itu med dem snabbt, säger Vito Giallorenzo, SVP eller strategiska partnerskap på BlackBerry. "Med de nya mobilitets- och hårdvarulösningarna från Samsung ser vi olika möjligheter att länka dessa till säkerhetslösningarna för BlackBerry-programvaruplattformarna. Det gör det möjligt för oss att svara på marknadens behov och de snabbt växande möjligheterna hos Enterprise-of-Things. "

Titta på dessa videoklipp för att se hur kunder som polisen i Kanada och VHA homecare redan arbetar tillsammans med Samsung och BlackBerry.Om BlackBerry
BlackBerry är en leverantör av program och tjänster som syftar till att säkra och hantera IoT-slutpunkter. Företaget gör det med BlackBerry Secure, en end-to-end Enterprise of Things-plattform, som består av BlackBerrys företagskommunikations- och samarbetsprogram och certifierade säkerhetslösningar.

BlackBerry är baserat i Waterloo, Ontario och grundades 1984 och är verksamt i Nordamerika, Europa, Asien, Australien, Mellanöstern, Latinamerika och Afrika. BlackBerry är noterat på börsen i Toronto och New York, båda med symbolerna "BB". Besök webbplatsen för mer information: www.BlackBerry.com och följ bolaget på LinkedIn, Twitter och Facebook.

Top