sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam-kontoret i Google har fått en komplett makeover tack vare D / DOCKs interiördesigners. Det är en hyllning till den tid då grundarna Larry Page och Sergey Brin fortfarande var i ett garage.

D / DOCK fick möjlighet att omvandla tre tusen kvadratmeter kontorsutrymme till ett interaktivt landskap för det lokala Google-teamet. Garaget, där Larry Page och Sergey Brin en gång grundade Google, var inspirationen för inredning.

Quirky element hänvisar till denna tid - från graffiti på väggarna och armaturer i form av kartonger till de industriella öppna taken och behållarväggen i Johan Cruijff Tech Talk; auditoriet som sitter runt sjuttio googlare.

Enligt arkitektbyrån ger kontoret också en subtil nod till holländsk kultur - vare sig det är receptionen i form av en lastcykel, stroopwafelplattorna, pepparkakspannorna eller Delft Blue på väggen i restaurangen. Även en återvunnen Febo-automat finns på kontoret. Googlare använder nu inte längre kroketter, men datortillbehör, såsom ledningar och laddare. En autentisk 60-talet Otten husvagn smyckar kontors femtonde våning. Stugan, inklusive mysiga kuddar och vintagemöbler, fungerar nu som ett informellt mötesrum.

Enligt partner Coen van Dijck från D / DOCK var utgångspunkten ett känns bra kontor. Lycka, komfort, flexibilitet, avkoppling, rörelse, dagsljus, frisk luft, visuell stimulans och balanserad catering är grundläggande faktorer som gör kontoret till ett hälsosamt kontor enligt Van Dijck.

Top