sv.onlinewebcreations.com

RightClick erbjuder en lösning för tillväxt
På grund av den stora tillväxt som TelecomShop.nl för närvarande upplever, finns det behov av flexibilitet och skalbarhet. Möjligheterna för WebArchitects produkter och tjänster passar sömlöst med dessa önskemål.

E-handelsplattformen RightClick används för att förverkliga den nya webbutiken. RightClick-plattformen är inte bara 100% skalbar och mycket flexibel, det erbjuder också standardlänkar med nästan alla befintliga ERP-paket. Dessutom är RightClick-plattformen utrustad med avancerade marknadsföringsfunktioner som e-marknadsföring och incitament. Allt detta erbjuder TelecomShop.nl möjligheten att segmentera kunder i plattformens baksida och skicka obegränsade personliga brev. Dessutom erbjuder RightClick Incentives-modulen möjligheten att konfigurera helt oberoende incitament i BackOffice. På så sätt kan incitament erbjudas, det är möjligt att spara värdepoäng, (delvis) betalningar kan göras med värdepoäng och rabattkoder kan utfärdas, både online och offline.

De omfattande möjligheterna till RightClick samt service och års erfarenhet och kunskap om WebArchitects, gav ett bestämt val av TelecomShop.nl för WebArchitects.

Om TelecomShop.nl
TelecomShop.nl har varit verksamt sedan 2000 genom sitt moderbolag Sigmacom i Nederländerna med försäljning av telekommunikationsprodukter och lösningar till företag. TelecomShop.nl särskiljer sig med konkurrenskraftiga priser, ärligt råd och bra service. Vår effektiva organisation med korta kommunikationslinjer gör det möjligt för oss att sätta kunden i centrum och vid behov leverera anpassade tjänster. Både stora och små företag och organisationer står på rätt adress för ett brett utbud inom telekomområdet.

Om WebArchitects
WebArchitects från Amsterdam är Benelux fullservice-internetbyrå och hjälper företag att uppnå sina online-ambitioner. Som specialist inom e-handel designar vi särpräglade mönster, vi utvecklar attraktiva nätbutiker och interaktiva marknadsföringskampanjer. Vi levererar också effektiva och kostnadsbesparande integrationslösningar. WebArchitects är huvudsponsor för Webwinkel Vakdagen 2011. Kunderna inkluderar Expresso Fashion, Barts Winter Essentials, Fleurop, Ricoh, Paagman, Maccity och Nobel.

TelecomShop.nl
Landfort 96
8219 AM Lelystad
T: 088-0086000
E: [email protected]
W: www.telecomshop.nl

WebArchitects BV
Joop Geesinkweg 999
1096 AZ Amsterdam
T: 020-6717171
E: [email protected]
W: www.webarchitects.nl
Twitter: WebArchitectsNL

Redaktionen

Populära Kategorier

Top