sv.onlinewebcreations.com

Hotek Hospitality Group erbjuder innovativa säkerhetslösningar och komfortprodukter till över 5000 kunder i mer än 65 länder. Dessa inkluderar nationella och internationella hotellkedjor som easyHotel och Van der Valk.

Den här månaden startar Rotterdam webbutvecklingsbyrå H1 ett nytt projekt för Hotek. Med hjälp av OroCommerce bygger de en ny webbutik för Hoteks B2B-varumärke BeDutch Hotel Supplies, med vilka orderprocesser för de större hotellkedjorna kan ordnas optimalt.

"Hotek är en bra kund för att vi ska arbeta med och vi ser fram emot att arbeta med projektet. Vi har länge arbetat med Hotek och OroCommerces B2B-plattform kommer säkert att hjälpa dem att realisera sina ambitioner att växa på nätet, säger Angelique Nanning från H1.

Tidigare levererade H1 en ny företagswebbplats för Hotek Hospitality Group, där deras tre affärssidor och webbshop kommer samman på en webbplats. Debbie van den Oever, marknadschef på Hotek, visar att Hotek har gjort framsteg när det gäller att strukturera sin information och erbjuda innehåll på några få klick. Den nya hemsidan bidrar också till en internationell och professionell bild.

Top