sv.onlinewebcreations.com

Apple vill inte reagera på Cnet om berättelser om att det kommer att lansera nya iPhones och efterföljaren till Apple TV under andra veckan i september. Apple-klockan John Paczkowski gjorde den nyheten känd igår, men han är inte helt säker på datumet. Han satsar onsdagen den 9 september.

Paczkowski kan knappast vara fel, eftersom de två nya iPhonesna förväntades i september. Dessa är iPhone 6s och iPhone 6s Plus med något snabbare specifikationer, och som den enda nyheten en tryckkänslig Fource Touch-skärm. Force Touch lanserades i den senaste MacBook.

Dessutom kommer efterträdaren av Apple TV äntligen att lanseras, men utan live-tv för att ersätta en kabelabonnemang. Apple skulle inte ha kommit med det där. Apple TV kommer dock att få en appbutik för första gången, så att användare kan installera program själva.

Paczkowski tycker också att Apple ska starta nya iPads, något som vanligtvis gör det senare på hösten. Men lanseringen av iPad Pro är fortfarande en möjlighet. Samsung började redan att Apple skulle lansera sina senaste iPhones i september, och nästa vecka meddelar en snabbare Galaxy S Edge.

Det sägs inte att de nya iPhones eller Apple TV också är omedelbart tillgängliga i Europa. Vanligtvis tar det några veckor.

Top