sv.onlinewebcreations.com

Xirrus introducerade idag Xtreme Density 2 (XD2) Wi-Fi. Detta är den mest kraftfulla och anpassningsbara trådlösa 802.11ac Wave 2-åtkomstpunkten som för närvarande finns tillgänglig på marknaden. XD2 erbjuder två Wave 2-radioer. Användare kan skapa ett trådlöst nätverk som uppfyller kraven i ständigt föränderliga miljöer och ger en lång livslängd. Xirrus introducerar också Wave 2-uppgraderingsmoduler för accesspunkterna från XR-serien.

Organisationer står inför en oöverträffad tillväxt i antalet enheter som används inom sina trådlösa nätverk. Detta gör en stor förändring på sina nätverk, så de är tvungna att ompröva deras nätverksdesign. Ett första krav här är att göra nätverket lämpligt för den oundvikliga överföringen till Wave 2. Med den nya XD2 kan organisationer enkelt skala upp sina trådlösa nätverk för att uppnå den hastighet och prestanda som krävs för en optimal användarupplevelse. Denna åtkomstpunkt är den enda anpassningsbara lösningen som för närvarande finns tillgänglig på marknaden. Denna anpassningsförmåga säkerställer ett effektivt skydd av investeringar i nätteknik.

"Coppell Independent School District i Texas är känt för sin användning av avancerad teknik. Vår utbildningsorganisation behövde ett snabbt, flexibelt och pålitligt trådlöst nätverk med vilket lärare och personal kunde introducera nya undervisningsmetoder baserade på samarbete ", säger Dr. Sam Farsaii, chefstekniker vid Coppell Independent School District. "Vi har implementerat de anpassningsbara trådlösa lösningarna av Xirrus Wi-Fi. Vi kan uppgradera dessa lösningar till Wave 2 och känner inte till deras lika med avseende på snabbhet och flexibilitet. Det innebär att vi är väl förberedda för nuvarande och framtida krav som införs på vårt nätverk. "

Xirrus XD2 är den första åtkomstpunkten på marknaden som ger organisationer tillgång till alla fördelar med Wave 2, till exempel:

  • två Wave 2-radioer per åtkomstpunkt, vardera med en kapacitet på upp till 3, 47 Gbps (tre gånger snabbare än Wave 1)
  • två gånger snabbare prestanda än konkurrerande Wave 2-lösningar, med 7 Gbps per åtkomstpunkt
  • Multi-user MIMO (MU-MIMO) baserad på fyra strömmar, där tidigare tre strömmar användes och stöd av andra lösningar krävdes
  • Den enda anpassningsbara åtkomstpunkten som gör det möjligt för användare att aktivera Wave 2 på båda radion med ett enkelt musklick
  • Bluetooth Low Energy (BLE) stöd för platsbaserade tjänster

"Multi-user MIMO, en teknik som tillåter trådlösa nätverk att kommunicera med flera användare samtidigt, är en av de viktigaste innovationerna i trådlösa 802.11ac Wave 2-åtkomstpunkter som möjliggör signifikant högre mobilhastigheter, " säger Matthias Machowinski, forskningschef Enterprise Networking vid IHS. "Tack vare användningen av en andra 802.11ac-radio erbjuder Wave 2-lösningen från Xirrus stöd för dubbelt så många samtidiga användare per åtkomstpunkt. Detta gör det till en utmärkt lösning för att hantera tillväxten av trådlösa nätverk när kunder växlar till Wave 2. "

Xtrrus Xtreme Density XD erbjuder kraftfulla integrerade nätverkstjänster som optimerar användarupplevelsen och säkerställer den trådlösa tillförlitligheten av stor företagskvalitet, till exempel:

  • Programhantering: ger en överblick över och ett grepp om applikationer; Denna funktion är integrerad i varje åtkomstpunkt för att prioritera applikationstrafik och säkerställa pålitlig trådlös prestanda
  • TurboXpress: Programvaran anpassningsbara radioer med stöd för alla trådlösa lägen och frekvensband; Denna åtkomstpunkt är således optimalt anpassningsbar till ändringsfilen för trådlösa användare
  • acXpress: separerar automatiskt snabba 11ac-klienter och långsammare kunder för att optimera prestanda för alla kunder

"Innan XD2 introducerades var alla tillgängliga trådlösa Wave 2-produkter i huvudsak" Wave 1.5 "-lösningar. De erbjöd inte fullt stöd för MU-MIMO-standarden, säger Bruce Miller, vice vd för produktmarknadsföring på Xirrus. "Kunderna bör undvika Wave 1.5-lösningar och välja en leverantör som erbjuder sann Wave 2-teknik så att de kan använda den snabbaste möjliga lösningen och uppnå bästa avkastning."

Mer information om XD2 Wi-Fi och XR Wave 2 uppgraderingsmodulen finns på
http://www.xirrus.com/xd2/.

Xirrus presenterar idag också en rad prisvärda 802.11ac-åtkomstpunkter. Mer information finns på http://www.xirrus.com/x2/

Online information:
Läs mer om de trådlösa lösningarna från Xirrus
Följ oss på Twitter
Gilla oss på Facebook

Om Xirrus, Inc
Xirrus är en ledande leverantör av trådlösa nätverk med hög prestanda med en okänd densitet. Xirrus-lösningar garanterar även i de mest krävande miljöer trådlösa anslutningar som kan konkurrera med fasta anslutningar när det gäller prestanda, kompletterad med överlägsen trådlös täckning och säkerhet. De optimerade trådlösa lösningarna med XIRRUS-åtkomstpunkter med hög densitet, åtkomstpunkter, molntjänster och fasta omkopplare - ger smidig anslutning och integrerad nätverksövergripande hantering. Xirrus ger väsentliga fördelar för den strategiska verksamheten och IT-infrastrukturen hos organisationer som är beroende av trådlösa anslutningar för sina missionskritiska tillämpningar. Tusentals Xirrus-lösningar används av kunder över hela världen. Den onoterade Xirrus har filialer och partners i alla delar av världen. Huvudkontoret ligger i tusen Oaks i Kalifornien. För mer information besök www.xirrus.com och följ oss på Twitter: @Xirrus.

Xirrus och XR-serien är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Xirrus. Andra varumärken eller handelsnamn som används i detta dokument kan vara deras respektive ägares egendom.

Top