sv.onlinewebcreations.com

Den årliga motorutställningen i januari är det ögonblick då de senaste bilmodellerna presenteras. Vid Honda är Salongperioden det överlägset viktigaste ögonblicket för årets försäljning. Ett utmärkt tillfälle att avslöja och sälja den nya Honda Civic. Men förutom den årliga Motor Show är återförsäljarutställningslokalerna också en viktig faktor i försäljningen. Den nya Honda Civic kommer dock endast officiellt att lanseras i mars 2017. Honda Benelux och Mediahuis Connect letade efter en lösning för att få den nya Civic in i utställningslokalerna.

Honda platser upplever centralt med virtuell verklighet

Den virtuella verkligheten, nyligen en otvetydlig trend i videoannonsering, visade sig vara den perfekta lösningen. Via en 360 ° video kan den nya Honda Civic presenteras i avant-premiär via nieuwsblad.be, lavenir.net och i Honda showroom. I samarbete med Yondr spelade Mediahuis Connect in en virtuell realityvideo på en stängd plats. 360 ° visar både den yttre och interiören av denna helt nya modell. Under tiden förklarar en presentatör (Olivier Schalbroeck) alla styrkor och nyheter av Civic till tittaren. Popup-fönster med text markerar de viktigaste funktionerna.

För att få den virtuella verklighetsutställningen i showroomna, ringde Honda på Event Attitude . Under 2 veckor hade alla Honda-återförsäljare en speciell virtuell verklighetssats och deras kunder upptäckte den nya Civic-stilen.

För att skapa extra trafik till Honda-webbplatsen och att presentera Civic till en ännu större publik, skapades en online-fil på nieuwsblad.be och lavenir.net. Den virtuella verkligheten video integrerades i filen och kan ses via skrivbordet (360 °) och via mobil (360 ° och virtuell verklighet). Surfare hittar sig till filen via olika inhemska banners.

Se här tillverkningen av: https://www.youtube.com/watch?v=GLV09T5DxN8&feature=youtu.be

Peter Vanden Bossche, marknadschef Honda Motor Europe Ltd. Benelux-filialen: "Jag tror att Virtual Reality är ett mycket modernt och aktuellt sätt att starta en positiv konversation mellan kund och säljare om den nya Civic. Den virtuella verkligheten är fortfarande något nytt som många av våra kunder aldrig har upplevt tidigare. Honda Benelux är den allra första europeiska Honda-branschen som har utnyttjat den virtuella verkligheten. De första reaktionerna är redan mycket positiva! "

____

Om Mediahuis Connect

Mediahuis Connect är intern mediahantering av alla nyhetsmärken och klassificerade produkter från Mediahuis och erbjuder annonsörer en total lösning: intelligenta och kvalitativa kontakter med konsumenter. Mediahuis Connect sätter ett erbjudande på marknaden som gör det möjligt för annonsörer att vända sig till sina målgrupper på ett kreativt sätt inom ett trovärdigt och relevant sammanhang. Med sin rika portfölj av högkvalitativa nyhetsmärken har Mediahuis Connect både räckvidd och fokus på att uppnå den rätta effekten för varje kund. www.mediahuisconnect.be

Top