sv.onlinewebcreations.com

Haag den 12 maj 2016 - WatchGuard har etablerat ett partnerprogram för teknikpartners. Teknologipartnerprogrammet ingår i WatchGuardONE-ekosystemet och stöder partners som använder WatchGuard-tekniken i sina lösningar.

Säkerhetsproducenten stöder partners inom teknik, marknadsföring och försäljning. Programmet är uppdelat i tre nivåer: Silver, Gold och Platinum. På en speciell webbsida håller WatchGuard reda på vilka partner som har gått med.

Alien Vault
AlienVault tillhör de första deltagarna i programmet. Med sin Unified Security Management (USM) -plattform erbjuder de en prisvärd och användarvänlig totallösning för hotdetektering och överensstämmelseshantering. Tack vare integrationen med WatchGuards Fireware Operating System kan lösningen samla och analysera säkerhetsloggar och därmed upptäcka hot.

"AlienVaults USM-plattform och WatchGuard-strategin för nätverkssäkerhet är komplementära", säger Andy Johnson, VP-affärsutveckling hos AlienVault. "USM erbjuder omfattande säkerhetsalternativ till ett överkomligt pris, vilket gör det enkelt för WatchGuard-kunderna. Vi är stolta att vi kan samarbeta med dem och göra USM mer tillgänglig för denna målgrupp. "

ManagedMethods
En annan lanseringspartner är ManagedMethods. De hanterar problemet med "skugga IT", med en så kallad cloud access-säkerhetsmäklare (CASB) -lösning. Detta gör det möjligt för organisationer att enkelt förstå användningen av molnapplikationer. Watchguard Firebox-apparaterna integreras med ManagedMethods Cloud Access Monitor (CAM) och hjälper till med att identifiera och blockera riskabla molntillämpningar.

"Partnerskapet med WatchGuard öppnar nya dörrar för oss. Det ger våra kunder ett tydligt val inom Unified Threat Management ", förklarar Charlie Sander, VD för ManagedMethods.

WatchGuard kommer att släppa mer information om programmet och meddela nya partners vid kommande säkerhetshändelser.
En Word-version av detta pressmeddelande finns här.

Om WatchGuard Technologies
WatchGuard® Technologies, Inc. är världsledande inom integrerade, multifunktionella säkerhetslösningar. Dessa kombinerar intelligent branschstandard hårdvara, bästa säkerhetsfaciliteter och policybaserade verktyg för hantering. WatchGuard ger användarvänligt men kraftfullt skydd för hundratusentals företag och organisationer över hela världen. Huvudkontoret för WatchGuard ligger i Seattle. Dessutom har de filialer i Europa, Asien och Latinamerika. Det europeiska huvudkontoret ligger i Haag.

För mer information, se http://www.watchguard.nl. För ytterligare information, erbjudanden och uppdateringar, följ WatchGuard på Twitter (@WatchGuard_NL), Facebook eller via LinkedIn.

Top