sv.onlinewebcreations.com

All information på en central plats
Big 8 representerar de åtta vanligaste livsmedelsallergierna, inklusive ko mjölk, gluten (vete), nötter, jordnötter, ägg, soja, äpple (kiwi) och fisk (skaldjur och kräftdjur). Med App och hemsida försöker The Big 8 att gå djupare in i fenomenet allergi hos barn och buntar denna information på ett centralt ställe. Dessutom svarar The Big 8 viktiga frågor som (unga) föräldrar går in i.

Daisy Philipsen är initiativtagaren till The Big 8: "När min son var ett år gammal upptäckte vi att han hade allvarliga matallergier. I vår sökning efter specifik information om matallergier för små barn kom vi snart till slutsatsen att det inte eller knappast är centralt tillgängligt. Utan frustration gick jag igenom stormarknaderna med penn och papper för att samla produktinformation så att jag kunde sätta lämpliga rätter till min son på bordet. Denna åtgärd resulterade i slutändan i en första lista med en översikt över produkter från de sju största stormarknaderna i Nederländerna. Information som jag delar med alla mina kompisar "."

Tips, veckovis menyer, recept
På appen visas veckovisa och månatliga menyer som kan laddas ner via en In App. Dessa veckovisa menyer innehåller en inköpslista för att underlätta för föräldrarna att handla så att de kan ätas allergifria. Så fort du är i snabbköpet kan du se en viss produkt via App om en viss produkt är lämplig eller inte. Dessutom erbjuder The Big 8 information om olika allergikategorier, produktinformation, köplistor och man kan enkelt navigera till närmaste stormarknad med en översikt över rätt allergifria produkter.

Van Nelfen: "Strax efter barnets födelse handlar allt om näring. Även utan matallergi är det redan en ganska utmaning att upptäcka vad det handlar om mat för de små. När det finns en allergi måste man vara extra uppmärksam på vad som är och inte är möjligt. Genom veckovisa menyer, tips och recept försöker vi stödja föräldrarna så mycket som möjligt. Dessutom kan användare och besökare av The Big 8 kontakta oss med frågor. Tips och egna recept är också välkomna att erbjuda den mest kompletta plattformen möjligt. "

Med sikte på framtiden
Big 8 är en informationsplattform som inte står stilla. Förutom möjligheten för användare av App och besökare på webbplatsen att bidra till utvecklingen av plattformen har The Big 8 också ingått ett partnerskap med allergieplatform.nl och allergiesupermarkt.nl. Båda webbplatser erbjuder omfattande (produkt) information om allergier.

"Vi har varit specialister på allergier och överkänslighet under många år", säger Marloes Collins entreprenör och initiativtagare till Allergieplatform.nl. "Genom att samarbeta med The Big 8 kan vi informera våra besökare mer specifikt om matallergier. Vi erbjuder The Big 8 ansvariga veckovisa menyer som består av dietister och en omfattande shoppinglista som användarna av App kan dra nytta av. "

Van Nelfen: "Via Allergieplatform.nl har vi tillgång till ett stort antal veckovisa menyer och produktinformation. Förutom allergierna tar de veckovisa menyerna också hänsyn till näringscentrets riktlinjer för god näring. "

Tillgänglighet och pris
Den nya App kan laddas ner gratis från webbplatsen och iTunes Store. Menyerna kan laddas ned via en in-app för 79 eurocenter vardera. The Big 8 körs på både iPhone och Android operativsystem.

Top