sv.onlinewebcreations.com

Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA) - mjukvaruföretaget som stöder digitala organisationer med Better Business Software ™ för att vara öppen för förändring och för att uppnå större kundengagemang och förenkling av operativa processer - har utsett Robert Tas (45 år) som Chief Marketing Officer och Senior Vice President. Tas hanterar Pegasystems marknadsförings- och kommunikationsstrategi över hela världen.

Robert Tas är en marknadschef och verksamhetschef med över 25 års erfarenhet. Tidigare var han VD, chef för digital marknadsföring hos JP Morgan Chase & Co (JPMC). Under sina tre år på JPMC har Tas byggt och förvaltat Digital Marketing Group världen över, vilket innefattade både grossistverksamheten hos JP Morgan och Chase konsumentverksamhet. Före JPMC var Tas en internetpionjär inom den digitala mediebranschen, som arbetar med företag som Tacoda Systems, 24/7 Real Media och Sportgenic, ett företag som han grundade och såldes till Glam Media 2010. För närvarande är Robert Tas en styrelseledamot i Association of National Advertisers, Ad Council och Mobile Marketing Association.

"Roberts omfattande erfarenhet är en stor tillgång till Pegasystems när vi fortsätter vår globala expansion", säger Alan Trefler, grundare och VD för Pegasystems. "Vår organisation kommer huvudsakligen att dra nytta av sin beprövade styrka att växa varumärken inom teknologibranschen globalt, liksom dess omfattande erfarenhet av marknadsinitiativ från kundsidan."

"Jag är väldigt exalterad att vara en del av Pegasystems-laget eftersom företaget är redo att ta tillvara den stora möjligheten inom affärsmjukvaru marknaden, " säger Robert Tas. "Pegasystems marknadsledande och deras engagemang för innovation och kundsuccess har skapat en fantastisk bas för fortsatt tillväxt. Jag ser fram emot min roll att utveckla marknadsinitiativ som bidrar till att öka allmänhetens medvetenhet om Pegasystems och stödja organisationens fortsatta tillväxt och framgång. "

Om Pegasystems
Pegasystems ' Build for Change ® -plattform är hjärtat i Better Business Software . Det ger affärsmässig flexibilitet och gör det möjligt för ledande organisationer att snabbt klara avståndet mellan strategi och genomförande och gripa nya möjligheter. Pegasystems använder sitt ledarskap i Business Process Management (BPM), CRM, Business Rules och Adaptive Analytics för att unikt möjliggöra för sina kunder att generera relevanta kunder, förenkla operativa processer och Build For Ändra ® . För mer information: www.pega.com.

Top