sv.onlinewebcreations.com

Ziggo lanserar sin senaste kampanj "Everybody's Ziggo". Med kampanjen, skapad av DDB & Tribal Amsterdam, introducerar telekomleverantören en helt ny buntstruktur med tre nya buntar och en buntväljare som bunten själv kan sättas ihop. Genom att uppmärksamma konsumentens individuella behov med denna nya struktur är Ziggo den första nederländska leverantören att erbjuda abonnemang på detta sätt. Kampanjen kan nu ses på nederländsk tv.

I TVC är den populära gruppen av vänner, känd från tidigare Ziggo-kampanjer, centrala. Den här gången får betraktaren insikt i sina enskilda livshistorier. Genom att fokusera på de olika individerna observerar Ziggo att önskemålen för en bunt varierar från person till person. I den kommersiella vi ser Menno, Christoffel, Souf, Nico och Freek som driver ett maraton, har barn och frågar sina flickvänner i äktenskap. Trots att de alla har olika liv och därtill hörande önskningar för buntar, är de fortfarande kopplade till varandra.

Menno Schipper, kreativ chef DDB & Tribal Amsterdam säger: "Det sätt på vilket vi fokuserar på de fem olika kompisarnas liv i affären illustrerar hur Ziggo zoomar in på sina kunder och de olika behov som de måste vara kopplade till varandra. att stanna. "

Det ursprungliga ljudspåret producerades av MassiveMusic och sjöngs av Ellen Ten Damme.

Marnix Vriend, kampanjchef på Ziggo: "Eftersom varje liv är annorlunda anser vi att den gamla organisationsvägen inte längre är den här tiden. Ziggo är därför den första som tittar på buntarna på ett annat sätt. Det är inte så mycket en expansion av de fasta buntarna, utan snarare uppmärksamhet på människors faktiska behov. "

Ziggo erbjuder nu möjlighet att komponera ett paket via Bundelkiezer själv förutom de tre buntarna SamenCompleet, AltijdOveral och GewoonGoed.

Se den kommersiella "Alla människors liv" här: http://youtu.be/xYQAOx44Elo

Top