sv.onlinewebcreations.com

En första på den holländska marknaden: AirMaster matta appliceras på höjt golv.
Craneo, specialist på design och design av datalokaler, har en första i Nederländerna genom att applicera Dessos nya AirMaster-mattan på ett upphöjt golv hos rengöringsföretaget CSU.

Craneo samarbetar med Desso, som nyligen introducerade AirMaster; en matta som har utvecklats speciellt för renare, frisk luft. De visade att koncentrationen av partikelformigt material i luften är upp till åtta gånger lägre än med traditionella hårda golv i datalokaler, såsom marmoleum eller laminat. Dessutom absorberar det ljud, ser vackert ut och främjar hälsa. Det absorberar också temperaturen, vilket gör det möjligt att avdela kyl- / värmegatan ännu bättre. Som ett resultat frigörs mindre skadliga kemikalier (PBDE) från brandhämmande ämnen så att enheterna håller längre. Detta innebär mindre kostnader och det ökar kontinuiteten i IT-miljön.

"Fram till nyligen var kombinationen av matta och IT" inte klar "på grund av damm och statisk elektricitet, men Ad Vink, försäljningschef för Craneo, övertygade oss om det motsatta, säger Ben Helleman, informationschef på CSU . "Vi är väldigt stolta och nöjda med slutresultatet. Det nya datorsal, utrustad med LED-belysning och estetisk glasvägg, är en riktig blickfångare. Utrymmet ligger nu i mitten av byggnaden, som det borde vara och är modernt och aktuellt i enlighet med alla önskemål och krav när det gäller brandsäkerhet, (nöd) strömförsörjning och perfekt golvbelastningsfördelning. Klimatet i datarummet styrs helt av två luftkonditioneringsenheter, så att om ett misslyckande kan överföras kan den andra bytas över. Om luftkonditioneringen misslyckades fanns det ingen säkerhetskopiering. " En annan effektivitetsförbättring är den" heta korridoren "så att värmen avlägsnas direkt. Dessutom är det tekniska rummet separerat från IT-rummet, så att ingenjören inte längre behöver komma åt IT-rummet under underhåll. Tack vare det flexibla kraftkonceptet är det också möjligt att göra önskad anslutning utan driftstopp.

Ad Vink är entusiastisk: "CSU är ett familjeföretag och du märker också att du gör affärer. CSU gillar att spela en banbrytande roll och det kräver att man tänker utanför lådan och tittar på saker med öppet sinne. De har nu ett nytt datorrum som är framtidsbeständigt och kan enkelt vara 10 till 15 år. AirMaster-mattan bidrar till kontinuiteten i IT-miljön, sparar kostnader och är hälsosammare för människor och miljö. "

Om CRANEO Datorrum
CRANEO Datorrum har varit den oberoende specialisten inom design, (re) designa och bygga datorrum i mer än 12 år. Nyckelord är kontinuitet och effektivitet. CRANEO är en leverantör av lösningar, där den preliminära processen från rådgivning till design tillhandahålls av oss utan förpliktelse, med en fast kontaktpunkt från början till slut. Kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet är av avgörande betydelse för CRANEO, i själva verket är alla dessa saker ett måste. Alla produkter som levereras av oss har CE-märkning. Företagens sociala ansvar är ett "hett" objekt och naturligtvis vill CRANEO hjälpa till med datorspace med att skapa gröna data. Craneo ser bortom resultaträkningen och har ett tydligt öga för konsekvenserna av affärsverksamheten för människor och miljö. För mer information: www.craneo.nl

CRANEO Datorrum är en del av CSN Groep BV Holding BV. Företagen inom CSN Groep Holding BV är för medelstora och stora företag som behöver vårdfri IT så att de kan fokusera på egen verksamhet. Mer information: www.csngroep.nl

Top