sv.onlinewebcreations.com

Är en erbjuden tjänst på Marketplace förväntad eller inte? Sedan fredag ​​är det möjligt att skriva en rekommendation för en annons i alla delar av Tjänster-gruppen.

Marketplace testade tidigare alternativet i fyra delar av Tjänster-gruppen. Nu när testet verkar framgångsrikt expanderar Marketplace möjligheten att kommentera under en annons.

Enligt marknadsplatsen ger rekommendationerna under en annons andra besökare med mer information om den aktuella annonsörens arbetssätt. Detta skulle hjälpa besökaren att göra ett val. Detta skulle också skapa en bild av kvalitetsnivån för de tjänster som erbjuds på webbplatsen.

Med en rekommendation berättar marknadsplats besökare om deras erfarenhet med en annonsör. I en kort berättelse indikerar de vad som gick bra och vad som kanske inte går bra. De anger också om annonsören rekommenderar eller inte.

Att placera ett svar är lättillgängligt. En kommentator fyller i en e-postadress och rekommenderar någon eller inte. Eftersom det inte är kontrollerat om en referrer faktiskt har tagit en tjänst kan detta leda till missbruk.

Det finns mer än 150 000 konsumenter och företag i Tjänster-gruppen.

Top