sv.onlinewebcreations.com

Dessutom lägger SkyKick Cloud Management-mjukvaran till Cloud Marketplace för leverantörer av IT-lösningar för att förenkla migrering, säkerhetskopiering och hantering av sina molnkunder. SkyKicks automatiserade migrationssatser används av tusentals partners över hela världen för att överföra tiotusentals företag till Microsoft Office 365. Oss Cloud Marketplace är den första marknaden i Europa för att introducera migrering och Cloud Backup-tjänster i en end-to-end automatisk leverans.

"Många företag vill byta till molnet för att arbeta mer produktivt, effektivt och flexibelt. Integrerade offentliga molnlösningar, till exempel Microsoft Office 365, gör det möjligt. Med SkyKick erbjuder vi våra kunder en idealisk lösning för att enkelt migrera till Office 365, inklusive det senaste tillägget till Cloud Backup. "Detta hjälper våra kanalpartners att öka försäljningshastigheten, minska projektrisken och komplexiteten i deras migrationsprojekt", säger Aleksi Partanen, ALSO Holdings Senior Vice President Digital Services.

"Vi är väldigt glada att samarbeta med Också, den ledande europeiska B2B-marknaden. Både stora och små partners letar efter sätt att påskynda sin försäljning och användning av Microsoft Office 365 och Azure. Att göra SkyKick-paketet tillgängligt från cloud management-lösningar via ALSO Cloud Marketplace kan hjälpa dem att inse det. Vi delar visionen och tillvägagångssättet för hjälppartners att skala och bygga lönsamt molnbranschen genom partnerinriktad produktdesign och automation, säger Eric Jewett, vicepresident International of SkyKick.

SkyKick förenklar stegen till Microsoft Office 365 genom att automatisera migrering av kundens e-post, kalendrar och mer till molnet. SkyKick Cloud Backup tillhandahåller säkerhetskopiering av moln till moln, obegränsat lagringsutrymme och återställning av förlorade Office 365-data med ett klick. SkyKick-API: erna säkerställer sömlös integration med ALSO Cloud Marketplace och förbättrar processen att beställa, leverera och fakturera SkyKicks migrations- och backupprodukter.

SkyKicks cloud management-lösningar är tillgängliga omedelbart i alla 15 länder på ALSO Cloud Marketplace.

För mer information och tillgång till ALSO Cloud Marketplace, gå till: www.also.cloud

Top