sv.onlinewebcreations.com

Dropbox har meddelat en vidare expansion av sitt samarbete med Apple under Apples WWDC, nämligen integrationen av Dropbox i Apple Files-appen för iOS 11.

Den nya Apple-appen, som förväntas vara tillgänglig senare i år, gör att användarna lättare kan hantera sina filer i Dropbox i iOS 11. Det gör det lättare att hitta, öppna, byta namn, byta namn på filer som är lagrade i Dropbox., ladda upp och ladda ner på någon IOS-enhet.

"Idag förväntar sig folk bara tillgång till sina uppgifter, oavsett tid eller plats. Apples App-app för iOS11 är ett stort steg framåt för användare och Dropbox är stolt över att vara en del av detta, säger Todd Jackson, Vice President Product, Dropbox.

Integrationen garanterar en stor expansion av filfunktionerna. Såsom att komma åt filer i Dropbox-kontot för program från tredje part som om de lagrades på iPhone eller iPad. Integrationen fungerar med Dropbox-specifika funktioner för lag, till exempel kommentarer och tittarinformation, för att arbeta tillsammans i filer från alla appar som stöder filbläddring.

-

Om Dropbox
Dropboxs uppdrag är att förenkla hur människor arbetar och samarbetar. Med mer än 500 miljoner användare runt om i världen bygger vi världens enklaste och mest kraftfulla samarbetsplattform.

Dropbox huvudkontor ligger i San Francisco. Övriga kontor finns i Austin, New York, Seattle, Washington DC, Dublin, Herzliya (Israel), London, Paris, Sydney och Tokyo. Dropbox har följande produkter: Dropbox Basic, Dropbox Pro, Dropbox Business och Dropbox Enterprise

Top