sv.onlinewebcreations.com

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) tillkännagav idag att världsomspännande ikoniskt modemärke Paul Smith kommer att distribuera Manhattans Supply Chain http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Manhattan-Associates/c/merce-lösningar. Paul Smith vill optimera orderuppfyllelsen för all sin internationella omnichannel-verksamhet och realisera tillväxt.

Paul Smith öppnade sin första butik 1970 och har sedan dess utvecklats till ett internationellt företag, verksamt på sex kontinenter. Paul Smith idag är synonymt med det ultimata, internationella omnichannel modeföretaget. För att uppfylla sitt varumärkeslöfte globalt och hålla sig i takt med stigande kundserviceförväntningar, beslutade Paul Smith att investera i en beprövad försörjningskedja: http://www.lewiswire.com/en/lewiswire/Manhattan-Associates/c/ merce plattform. Denna plattform ska hjälpa Paul Smith att optimera orderuppfyllelsen och förbättra servicenivåerna för kunder och butiker. Med ambitionen att fortsätta expandera comhttp: //www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Manhattan-Associates/c/merceaktiviteterna behövde Paul Smith också en skalbar lösning som skulle bibehålla denna tillväxt under många år. kan stödja.

"Med den förväntade affärstillväxten under de kommande åren var det en förutsättning för vår affärsstrategi att välja en marknadsledande leverantörskedja: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Manhattan-Associates/c/merce-lösningen. Manhattan-tekniken ger oss en bättre förståelse för våra lager och hjälper till att säkerställa produkttillgänglighet för våra kunder, säger James Horsley, finansdirektör vid Paul Smith. "Dessutom ger vi oss flexibla lösningar för genomförande och förbättrar effektiviteten i vår världsomspännande distribution. Detta är nyckeln till företagssucces på lång sikt, "

Paul Smith väljer Manhattan Associates för sitt framgångsrika samarbete med många av världens största modemärken under de senaste 25 åren och visionen om Manhattan på framtiden för http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Manhattan-Associates/ c / merce-teknik. Manhattan-lösningar ersätter Paul Smiths äldre försörjningskedjesystem och kompletterar företagets övriga företagsystem.

"Vår plattform kommer att ge Paul Smith mycket mervärde. Det förbättrar service till kunder och distribution effektivitet och bidrar till företagets tillväxtmål. Vi ser fram emot att spela en viktig roll i nästa fas av Paul Smiths globala succeshistorie, säger Pieter Van den Broecke, VD för Central Europa på Manhattan Associates.

Håll koll på produkter, kunder och partners av Manhattan Associates via Twitter och Facebook.

Top