sv.onlinewebcreations.com

Oude Wetering, 31 mars 2016- IT-leverantören COOL UPP presenterar COOL UP, dess årliga inspirationsdag för affärsrelationer, torsdagen den 14 april, ett varierat program på temat avbrott: Så vad? Den centrala frågan är hur företag och statliga institutioner snabbt och tillräckligt kan svara på användarnas och deras kunders förändrade behov och krav.

Philipp Hess, medgrundare av SENZ Umbrellas, kommer att ge en viktig anteckning om entreprenörskap, innovation och personlig medvetenhet, varefter besökarna kan välja mellan följande parallella sessioner:

  • Meratco, Haag-marknaden i en ny jacka, av Marco Burggraaff, projektledare på Haag kommun.
  • Omformar till en smidig organisation, av Rogier Ossewold, Chief Product Owner på ING / Risk Services .
  • sUXessful User Experience Design, av Eelco de Vaal Creative Director på Okapion
  • Kontinuerlig leverans, en välsignelse eller en oro? av Atilla Özüm, biträdande direktör vid KPMG Technology rådgivande.
  • COOLLAB, började med OutSystems, av Martin Markus från COOL Profs.
  • Det finns en bråkdel för mycket friktion, om kraften i scrum, av Guy Lagrand och Harmen Coops från Credit Agricole, Consumer Finance.
  • Hur man bygger en mobilapp dev-strategi, av Willem van Enter, chef för OutSystems Benelux.
  • Kundtjänst, inte för service ensamt, av Daniel van den Hoven, direktör hos VANAD Aloha.
  • Migration till smidig, av Joachim Vandecasteele, CTO COOL Profs.
  • Appar, iBeacons och sensorer, av Wout Bucker, regissör Appedemic.

Det finns också två rundabord på programmet, en där den nya COOL Profs Gemeenteplatformen är central och den andra om utveckling och innovationer inom kollektivtrafiken.

Återigen har COOL Profs valt en tilltalande plats. Efter de senaste åren som Madurodam, flygbana Gilze-Rijen och Soestdijk Palace var inställningen för inspirationsdagen, är det nu Rotterdam Drydock Company.

För hela programmet och registrering, gå till COOL Profs hemsida .

###

Om COOL Profs
COOL Profs är specialist på att bygga innovativa affärskritiska informationssystem anpassade till dina behov. Exempel på realiserade projekt är kreditförsörjningssystemet vid ABN AMRO Bank, kundportalen för G4S, reseinformation för RET och HTM, olika applikationer för Haag kommune och den totala e-handelsmiljön för Wasco. COOL Profs skiljer sig genom sin strategi, där den mänskliga faktorn av IT är central och där önskat resultat uppnås i nära samarbete med kunden. Genom en unik modelldriven utvecklings- och förvaltningsmiljö uppnår COOL Profs hög produktivitet och kan leverera inom avtalad tid och överenskomna budget. Användning av COOL Profs 'Architected Agile-tillvägagångssätt. Mer information finns på www.COOLProfs.nl.

Top