sv.onlinewebcreations.com

GOUDA, 2 december 2013 - ETTU, specialist på produktivitetshöjande Microsoft SharePoint-lösningar och tjänster för regering och företag, inleder ett partnerskap med ARX, marknadsledande inom lösningar för digitala signaturer. De två företagen erbjuder ett integrerat erbjudande av eConnect Document Management & Record Management och CoSign, lösning för digitala signaturer. Den sömlösa integrationen med SharePoint gör det möjligt för organisationer att arbeta mer effektivt, minska kostnaderna och minska riskerna.

I Nederländerna finns det en växande efterfrågan på lösningar för digitala signaturer, eftersom organisationer automatiskt automatiserar sina affärssystem och blir alltmer digitala. ETTU och ARX svarar på detta med sin kraftfulla end-to-end-lösning för att automatisera dokumentrelaterade processer.

"Hittills fanns det bara dyra och komplexa lösningar för digitalt signering av dokument, vilket inte nödvändigtvis tog hänsyn till specifika säkerhets- och juridiska aspekter. Tack vare samarbetet med ARX kan vi nu erbjuda våra kunder en användarvänlig, lagligt godkänd lösning för digitalt signeringsdokument, vilket är helt integrerat med våra eConnect-lösningar, säger Vincent Heijkmann, delägare till ETTU och ansvarig för partnerpolitiken.

"Vi är väldigt entusiastiska över det nya samarbetet. ETTU erbjuder den största SharePoint-specialisten i Nederländerna stöd på strategisk och operativ nivå och kan ge mycket värde till våra tjänster. Genom att kombinera Enterprise Content Management-lösningar som SharePoint med Workflow och CoSign kan organisationer förbättra effektiviteten och effektiviteten i sina kärnprocesser, säger Raanan Dahari, VP Sales EMEA på ARX.

Om ARX

ARX ​​(Algoritmic Research), med huvudkontor i USA och Storbritannien, har över 20 års internationell kompetens inom kostnadseffektiva lösningar för digital signatur av dokument i enlighet med nationella lagar och förordningar.

ARX-lösningen CoSign har miljontals användare över hela världen för företag som behöver säkerhet, liksom statliga och molntjänster. CoSign utsågs till "den starkaste digitala signaturlösningen" av Forrester Research i Forrester Researchs Q2 2013 E-Signatures rapport "The Forrester Wave". För mer information: www.arx.com

Om ETTU

ETTU erbjuder Microsoft SharePoint-lösningar och tjänster för att förbättra samarbetet inom myndigheter och företag och därigenom öka produktiviteten. Via användarvänliga SharePoint-portaler ETTU möjliggör för organisationer att centralt dela och hantera information och dokument. Detta gör det möjligt för dem att arbeta mer effektivt och fatta bättre beslut. ETTUs kunder inkluderar Arcadis, ABN AMRO, Delta, Heineken, Ungdomsinspektionen, Rijkswaterstaat, TU Delft och Zilveren Kruis. ETTU grundades 2006 och har mer än 75 anställda. Huvudkontoret ligger i Gouda. Se även: www.ETTU.nl

Top