sv.onlinewebcreations.com

Sliedrecht, 25 juni 2014 - Internetleverantör ESET åtar sig återigen till Team Corendon som medsponsor. Båda parterna tecknar ett kontrakt som förlänger sponsringen för ett annat år. Sponsorskombinationen av ESET och Corendon försonar budgeten för Team Corendon för det kommande året och gör det möjligt för åkare att optimalt koncentrera sig på den kommande säsongen. Efter ett framgångsrikt olympiskt år bland annat av Jan Blokhuijsen och Lotte van Beek ligger fokus på stora internationella turneringar som EM och World Championship allround.

Martijn Kabbes, kommersiell chef för Team Corendon om kontraktstillägget: "Naturligtvis är vi mycket nöjda med att vi kan fortsätta samarbetet med ESET Netherlands. I dessa tider måste du värna om dina nuvarande sponsorer, vara kreativa och tjäna dem så mycket som möjligt. Det faktum att ett globalt varumärke som ESET kommer att fortsätta som medsponsor för laget är inte längre så uppenbart. I kontraktstillägget har vi lyckats höja stången i en högre grad. Detta är ett partnerskap med perspektiv på längre sikt än sponsring. Tack vare kontraktstillägget med ESET, och i ett tidigare skede med huvudsponsor Corendon, kan våra åkare också förbereda sig igen under den kommande säsongen. Förhoppningsvis kommer detta att leda till ett mycket fint skridskoår för Team Corendon, som drivs av ESET. "

Dave Maasland, kommersiell chef för ESET Netherlands: "Datasäkerhet blir allt viktigare. Med ESET har vi den mest tilldelade antivirusprodukten världen över. Till exempel har vår ESET Smart Security testats bäst av konsumentorganisationen för fjärde gången i rad. Ändå är vi fortfarande mycket ambitiösa och vi vill stärka vår position högst upp. I det avseendet ser vi en bra match med Team Corendon, som trots tre olympiska guldmedaljer också har många ambitioner. En viktig ambition med ESET är att låta både konsumenter och företagare njuta av säker teknik. Vi vill göra dem fria i det dagliga digitala livet för att få det bästa, vackraste och roligaste ut av deras internetanvändning. Vi beviljar även denna frihet till skridskorna i Team Corendon. Genom att förlänga sponsringen med ett år erbjuder vi dem den ekonomiska säkerheten för att kunna utföra så bra som möjligt. "

Top