sv.onlinewebcreations.com

Magic specialist Guapa E-handel köper magenta agentur Tillverkad av Mouses från Zwolle. Det är det andra förvärvet på ett år, vilket illustrerar ambitionen. "Vi vill växa till mellan tre och fem hundra människor", säger regissören Mathijs Kok.

Kok tillkännagav nyligen övertagandet av hans kamrater. Detta är en indikation på vad som händer på e-handelsmarknaden kring Magento shoppingprogram. Allt fler stora företag använder mjukvaran på grund av sin flexibilitet. Att flytta sig från öppen källkodspaket till enterprisegrade var också orsaken till att Adobe betalade 1, 7 miljarder dollar för mjukvaruföretaget Magento. Guapa följer den ökningen i skala.

Kok: "Vi arbetar med ett team på 28 personer själva och Made by Mouses har tio anställda. De tjänar lite mindre kunder, men går med i vårt team och antar vårt tillvägagångssätt. Vi väljer vägen upp med dem. Som ett större företag kan vi hantera större projekt som implementeringspartner. "

Finansiella detaljer om transaktionen avslöjas inte.

Där Guapa E-handel fokuserar främst på konstruktionen, är Concept7 inriktad på strategi och design. I mitten av juli 2017 köpte aktieägarna i Guapa från Leek Concept7-kontoret från Groningen. Och fler förvärv förväntas följa.

"Vi är faktiskt en timmefabrik. Antalet personer bestämmer hur mycket arbete du kan göra. Om vi ​​vill växa till tre till fem hundra medarbetare måste detta ske autonomt och genom en rad förvärv. Med förvärv har du också flera kontor i landet och du blir automatiskt mer tillgänglig för kunder och ny talang. "

Ambitionerna slutar inte vid gränsen. Kok tänker också på expansion till grannländerna. Denna tillväxt finansieras av egna medel och med Koks affärspartner, en privat investerare.

Lokala magentobyråer skulle vara öppna för diskussioner och Kok tvekar inte att köpa magento-avdelningar som en filial av en byrå.

Den avsedda förvärvsserien måste leda till en fördubbling av människor och omsättning varje år.

För att tjäna botten på e-handelsmarknaden lanserade Kok och hans kompanjer e-handelsbyrån Kiener.nl, som specialiserat sig på Shopware, i början av året.

Top