sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 6 november 2018 - Internationell marknadsledande inom förpackning Amcor använder hybridmolntjänster från Orange Business Services för att ansluta sin världsomspännande infrastruktur. Med denna pay-as-you-go-lösning förenklar företaget sina aktiviteter.

Hybridsolutionslösningen från Orange Business Services kommer att förbättra kommunikationen och samarbetet mellan medarbetare i fyrtiotal länder på fem kontinenter. Amcor använder molnet för att hantera företagsapplikationer och enheter.

Hybrid molninfrastruktur stärker både Amcors privata molnstyrda infrastruktur och globala offentliga molntjänster, ett viktigt krav på grund av det internationella verksamhetsområdet. I både Amerika, Asien och Europa erbjuds både offentliga och privata moln, som är sömlösa kopplade tack vare ett integrerat och säkert virtuellt privat nätverk (VPN).

"Det är alltid en uppgift att hitta IT-lösningar som uppfyller organisationens specifika krav", säger Joel Ranchin, vice VD för Group IT Amcor. "Att vi har hittat en partner med ett beprövat track record är ett bra ögonblick för Amcor."

För de offentliga molntjänsterna har Amcor valt Flexible Engine-lösningen från Orange Business Services, baserat på Openstack-tekniken. Dessutom har Amcor tecknat på Flexible Engine-tjänster, inklusive hantering av operativsystem och databaser och hosting av IT-infrastrukturapplikationer för användare från Europa, Sydostasien och USA.

"För många multinationella företag är det viktigt att integrera privata och offentliga molnlösningar i hela organisationen. Genom att placera allt i samma infrastruktur kan organisationer som Amcor ansluta sina system på ett säkert och effektivt sätt i alla regioner. Vår flexibla motor är limet som håller allt ihop ", säger Fabrice de Windt, Senior Vice President Europe, Orange Business Services.

Förutom denna datacenterlösning, erbjuder Orange Business Services ett brett utbud av förvaltade tjänster. Detta inkluderar säkerhet, privat WAN, internet- och telefonanslutning, videokonferens och mobilitet på global nivå.

Om Amcor

Amcor (ASX: AMC) använder konst och vetenskap för att skapa ansvariga förpackningslösningar för att förbättra människors dagliga produkter. Som den globala marknadsledaren inom flexibla och styva plastförpackningar fortsätter Amcor att innovera för att finna nya och bättre sätt att skydda viktiga produkter som mat, dryck, läkemedel, medicinsk och hushållsprodukter. Från huvudkontoret i Melbourne sysselsätter Amcor över 35 000 personer världen över i 43 olika länder. Mer information finns på www.amcor.com.

Om Orange Business Services

Orange Business Services, Orange-avdelningen för B2B-tjänster och dess 22 000 anställda, fokuserar på digital transformation av franska och internationella företag på fem kontinenter. Orange Business Services är inte bara ett telekomföretag utan också ett företag som integrerar IT och applikationer och erbjuder tjänster som mervärde. Det erbjuder företag digitala lösningar som hjälper till att öka samarbetet inom sina lag (samarbetande arbetsplatser och mobila arbetsplatser), bättre tjäna sina kunder (förbättrade kundrelationer och affärsinnovation) och stödja sina projekt (förbättrad anslutning, flexibel IT och cybersäkerhet) . Den integrerade teknologin som erbjuds av Orange Business Services sträcker sig från programvaror definierade nätverk (SDN / NFV), Big Data och IoT, till cloud computing, integrerad kommunikation och samarbete och cybersäkerhet. Orange Business Services sysselsätter över 3000 välkända internationella företag som kunder och mer än två miljoner yrkesverksamma, företag och lokalsamhällen i Frankrike.

Läs mer på: www.orange-business.com LinkedIn, Twitter och våra bloggar.

Orange är ett av världens ledande telekommunikationsföretag med en årlig omsättning på 41 miljarder euro år 2017, med 263 miljoner kunder i 28 länder den 31 mars 2018. Orange är noterat på NYSE Euronext Paris (symbol ORA) och på New York Stock Exchange (symbol ORAN).

Orange och eventuella Orange produkt- eller servicenamn som visas i detta dokument är varumärken som tillhör Orange eller Orange Brand Services Limited.

Top