sv.onlinewebcreations.com

Haag den 16 maj 2012 - Barn av alla 16 europeiska nationaliteter idag, tillsammans med delegater från ambassaderna i Polen och Ukraina, har gett det sportliga exemplet för EM som börjar den 8 juni.

Den internationella skolan i Haag anordnade Mini EK Tafelvoetbal i samarbete med Mini Babybel. Tidigare fotbollsinternational Regi Blinker öppnade turneringen, varefter barnen tävlade om den eftertraktade bägaren och sitt eget fotbollsbord under detta ex-pro vaksamma öga.

Efter en spännande finalen kom Italien ut som vinnare. Vem vet, barnen har samma prediktiva gåvor som bläckfisk Paul vid tidpunkten för VM. Turneringen var kick-off av Mini Babybel-kampanjen runt EM, där varje dag ett bordfotbollsspel ges bort via webbplatsen http://www.babybel.nl/.

Värm upp för det riktiga europeiska mästerskapet
Barnen i åldern 10-12 år spelade ett riktigt europeiskt mästerskap idag på grundval av det officiella schemat. De spännande finalerna ägde rum mellan Italien och Danmark, och Italien tog 10-4 seger med titeln. Kanske en föregångare till det riktiga europeiska fotbollsmästerskapet?

Regi Blinker hedrade vinnarna som gick hem med "Mini Babybel EK Tafelvoetbal Bokaal" och bordfotbollsmatchen. "Det var en mycket sportig turnering, där barnen från alla länder har gjort ett fantastiskt jobb. De visar att lek med olika nationaliteter kan gå bra tillsammans! Förhoppningsvis kommer den riktiga EM-matchen att vara så positiv, för det är ett bra exempel på turneringen i Polen och Ukraina! ", Säger Regi Blinker.

Varje dag chans till ett bord fotbollsmatch
Med Mini EK Tafelvoetbal Mini ger Babybel sparken till sin europeiska mästerskapskampanj, där bordfotboll är central. Konsumenterna kan vinna ett bord på fotboll varje dag fram till den 1 juli när de köper ett Mini Babybel-ostpaket genom att fylla i kampanjkoderna på förpackningen på webbplatsen www.minibabybel.nl. Bordfotbollsspelet kommer också till liv på hemsidan och i tv-reklam som kan ses på tv från måndag den 28 maj.

Top