sv.onlinewebcreations.com

Smartster-jämförelsessidan, baserad i Nijkerk, vinner ett prestigefyllt FD Gazellen Award 2017 och är därmed ett av de snabbast växande företagen i Nederländerna.

FD Gazellen, ett initiativ av Het Financieele Dagblad, är tillägnad företagande hjältar. Företag som har visat tillväxt över genomsnittet under de senaste tre åren är ekonomiskt sunda och har utmärkt och innovativt entreprenörskap är berättigade.

Bästa jämförare i Nederländerna

Marco Schuurman, grundare av Slimster: "Att delta för första gången och vinna en pris är super cool. Det är ett stort komplement till hela laget. Genom en blandning av smart teknik och personlig uppmärksamhet vill vi växa till den bästa komparatorn i Nederländerna med högsta kundnöjdhet. Detta bekräftar att vi är på rätt spår. Vi är därför mycket stolta över den här utmärkelsen. "

Östra regionen

Slimster är nominerad till Östregionen (Utrecht, Gelderland och Overijssel). Huvudpriserna för FD Gazellen Awards utdelas per region den 16 november 2017 i Deventer Schouwburg.

FD Gazelles

Endast företag som har vuxit minst 20 procent i omsättningen de senaste tre åren och stängt lönsamt under det senaste året står chansen att vinna en position i rankingen. Het Financieele Dagblad arrangerar tävlingen i år för fjortonde gången. I november kommer redaktörerna att gå in i landet för att dela ut FD Gazellen Awards till vinnarna. I december kommer det att finnas en avslutande händelse där den snabbaste odlaren i Nederländerna kommer att tillkännages.

Om oss

Slimster är en komparator för produkter och tjänster. Förutom Slimster.nl tillhör cirka 30 produktportaler Slimster-nätverket. Varje månad använder mer än 400 000 nederländska personer Slimster för att hitta sin bästa affär.

Top