sv.onlinewebcreations.com

Online videospelare Quadia Web TV, erbjuder annonsörer en videoband där kompletta släpvagnar av filmer kan spelas med olika handlingsfunktioner. "Avsikten är att denna banner måste ge en högre omvandlingsfrekvens. Avkastningen på video måste ökas och det finns en chans att visa mer interaktivt innehåll i en banner ", säger Nico Verspaget, chef för företaget.

Han fortsätter: "Vi har talat med mediebyråer, de ser också att många parter investerar i onlinevideo, det enda problemet är hur man använder det innehållet eller hur det ska distribueras." Enligt verkställande direktören har en enskild annonsör ett starkt socialt nätverk som distribuerar innehållet, men i de flesta fall beror man på att locka besökare till sin egen webbplats. "Till exempel används en banerkampanj för detta."

Den interaktiva videobannern säkerställer distributionen av en eller flera videor med funktionen Call-to-Action inom befintliga annonsserverlösningar.

I Belgien används bannern för Quadia Web TV redan för en marknadsföringskampanj av Gazet van Antwerpen, betydelsen av Limburg och Disney. Det kommer att finnas ytterligare två parter, ett varumärke som handlar om hushållsmaterial och ett varumärke som handlar om semesterresor. Namnen släpper inte Verspaget ännu.

Verspaget: "Kunderna kan komma åt deras videoinnehåll i bannern, och det är ofta inte möjligt att placera varierande innehåll i en banner." I Disney-kampanjen körs nu färdiga trailers av filmer i bannern. 15 sekunder Det görs också på så sätt att hela aktiviteten kan hanteras i bannern, till exempel en form som är relaterad till videon och behöver inte riktas till en annan sida. " Andra handlingsfunktioner är också möjliga, till exempel att placera en order direkt i bannern.

Enligt Verspaget vill mediebyråer ha en generisk banner, där åtgärden startas per video. "De vill inte skapa en banner för varje annonsör och bara då bestämma vilket innehåll som ska lagras." Mediebyråer hjälper sina kunder att öka avkastningen på sina investeringar i online video. Annonsörer erbjuds en extra kanal för att visa videoinnehåll till sina målgrupper.

Källfoto : Trialsanderrors (CC)

Top