sv.onlinewebcreations.com

Houten, Nederländerna, 20 juni 2016 - Oberoende forsknings- och pressbyrå Telecompaper och Amsterdam Digital Customer Experience Research Agency WUA! att arbeta tillsammans. Företagen använder den delade kompetensen inom den internationella telekomsektorn inom olika områden. Berika och stärka

Berika och stärka

Forskning om den digitala kundupplevelsen av WUA! kompletterar de globala marknadsanalyserna och rapporterna från Telecompaper, grundad av Ed Achterberg år 2000. Specialiseringen inom telesektorn och styrkan i det internationella Telecompaper-nätverket hjälper WUA!, som grundades 2008, att flytta från Amsterdam till vingarna snabbare och längre i den globala telekomsektorn.

Ed Achterberg, VD och grundare av Telecompaper:

"Betydelsen av en utmärkt kundupplevelse inom både försäljning och service ökar exponentiellt inom telekomsektorn. Jag vågar säga att kundernas erfarenheter inom telekomsektorn i slutändan bestämmer marknadsandelar, omställningsbeteende, behållnings- och anskaffningskostnader. Samarbetet öppnar all WUA! Forskning inom den internationella telekomsektorn: ett underbart tillägg och berikning av den marknadsundersökning som vi har utfört i många år på Telecompaper. "

Ivo Bakhuys, CCO och branschchef Telecom på WUA!

"WUA! har bedrivit digital erfarenhets benchmarking forskning i åtta år nu och hjälper sina kunder att bli de bästa online. Telekomindustrin är en av de marknader där WUA! är mycket aktiv: det är exakt på den konkurrensutsatta marknaden att en sublim digital erfarenhet är ett verkligt måste. Samarbetet med Telecompaper gör att vi kan växa snabbare internationellt. Med varje forskning som vi gör är vår referensdatabas med digitala bästa praxis ytterligare förbättrad och därmed mer värdefull för våra kunder. "

Forskning i Tyskland

Samarbetet mellan Telecompaper och WUA! kommer att genomföras i praktiken i juni 2016: I denna vecka sprider Telecompaper rankningen av den senaste forskningen på WUA! har utfört i Tyskland till online-orienteringen för att ta ut mobilabonnemang med enhet (efterbetalt). Forskning om slutförandet av ett TriplePlay-paket i Tyskland följer denna sommar. Forskning på de franska och brittiska telekommarknaderna ligger också på färdplanen för detta samarbete.

Top