sv.onlinewebcreations.com

Den oberoende strategiska marknadsföringsbyrån Mediaxplain * kan lägga till ett nytt ansikte i teamet. Med sin breda kunskap och erfarenhet inom marknadsföring på nätet startar Babette Bakker som Digital Media Consultant i oktober.

Innan hon gick med i Mediaxplain *, fick Babette erfarenhet som senior online-media chef på Outfittery, där hon var ansvarig för online marknadsföring av de åtta länder där företaget är verksamt. Hon arbetade också i flera år som Digital Media Planner på Abovo Media. På Mediaxplain * fokuserar Babette på rådgivning av kunder på SEM, display, digital inbyggd och online videoanvändning i kommunikation. Hon går till jobbet för kunder som KWF, LG och BBC First.

Babette Bakker: "Efter min specialisering i implementeringen av digitala kommunikationsmetoder är detta steg mot en helikoptervyn av marknadsföringsinsatsen en logisk. Med min erfarenhet är jag övertygad om att de varumärken och organisationer jag kan arbeta för att ytterligare professionalisera digitalt. Och jobbar hos en byrå som vann AMMA för bästa byrå. Vem vill inte ha det? "

Top