sv.onlinewebcreations.com

Mechelen, Belgien - 29 juni 2015 - Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) meddelar att Armonea, den största oberoende leverantören av äldreomsorg i Belgien med 67 pensionärer, serviceboende och serviceboende över hela landet, har valt Smart WiFi från Ruckus Wireless. För närvarande, med hjälp av Ruckus Top DoG-kanalpartner Myrtus, utförs utrullningen av Ruckus trådlösa nätverk på olika platser. Dessa inkluderar ZoneFlex R300 inomhus åtkomstpunkter och ZoneFlex T300 802.11ac utomhusåtkomstpunkter. Ledningen använder Ruckus virtuella SmartCell Gateway (vSCG).

Med 67 platser, mer än 4 200 anställda och ett erbjudande av högkvalitativa tjänster för mer än 6.500 invånare är Armonea den största oberoende vårdorganisationen i Belgien. Ålder ses positivt på Armonea, genom att låta seniorer njuta av livet så länge som möjligt med respekt för allas individuella önskemål. För detta ändamål investerar Armonea i anläggningar som ökar livskvaliteten för invånarna, till exempel genom att erbjuda Ruckus Smart WiFi. Detta gör det möjligt för boende att hålla kontakten med familj och vänner lättare. Armonea grundades 2008, efter en sammanslagning av två belgiska familjeföretag med 63 bostäder, serviceboende och bostadshus på den tiden. Armonea växer och planerar att öppna ytterligare fem nya bostadshus i år.

Myrtus, den första Top DoG-kanalpartnern till Ruckus Wireless i Belgien, genomförde hela projektet vid Armonea och tar även hand om nätverksförvaltningen, inklusive platsundersökningar, kablage, installation, budgetövervakning, dokumentation och utbildning. Myrtus är också ansvarig för den dagliga förvaltningen som utförs från sitt eget datacenter. Tack vare Ruckus vSCG, kör hela systemet i molnet, så att Armonea kan dra full nytta av effektivitetsfördelarna.

"Innan vi började den omfattande utbyggnaden av Ruckus Smart WiFi-nätverket på Armonea hade vi installerat WiFi här och där, men det innebar ett antal oövervakade åtkomstpunkter som vi har på cafeterierna och i vissa rum av boende. på deras begäran ", förklarar Peter Lambrechts, chefstjänsteman och medlem i den dagliga ledningen av Armonea.

"Det var verkligen inte trådlös utrustning för företags klass och absolut inte en acceptabel integrerad lösning för oss. Vi bestämde oss för en kvalitativ uppgradering av nätverksinfrastrukturen. Detta beslut baserades på behoven hos invånarna och vårt interna team. Viktigast av allt, detta val av kvalitet återspeglar våra värderingar och vår strategi att investera i och fokusera på innovation. "

anbud

Hela anbudsprocessen för Ruckus Wirelesss nya Smart WiFi-nätverk tog cirka fem månader. "Vår IT-partner Myrtus har spelat en avgörande roll i detta och har helt tagit hand om oss", säger Peter Lambrechts. "Myrtus jämförde tillsammans med oss ​​fem olika leverantörer, ritade en kortlista och organiserade en levande demo. På papper gör WiFi-leverantörer lite för varandra. Men om du exponerar produkterna för ett stresstest faller några av dem snabbt genom korgen. Genomgångshastigheten för vissa testade åtkomstpunkter var besviken lågt. Ruckus Wireless visade sig vara den uppenbara vinnaren. "

Geert Brauwers, regional försäljningschef för Ruckus Belux, tillägger: "Internetanvändningen bland äldre har ökat betydligt de senaste åren. Fler och fler personer i denna åldersgrupp ringer, handlar och bankar via internet. Smart WiFi-nätverket från Ruckus Wireless, som är en väsentlig del av ADCP (Armonea Digital Communications Platform), uppfyller helt enkelt detta behov av ett pålitligt WiFi-nätverk som ger hög prestanda. För besökare till vårdhemmen och för läkare som tar med sig egna enheter i samband med BYOD, är ett separat, öppet smart WiFi-nätverk för gästanvändning dessutom installerat, vilket är helt skilt från det interna Armonea Smart WiFi-nätverket. "

Maximal avkastning

Lambrechts och Armonea är fast beslutna att få maximal avkastning från det nya Smart WiFi-nätverket från Ruckus Wireless. "Den nyligen utrullningen av WiFi är faktiskt den minst spännande. Det blir bara intressant om vi rullar fram några innovativa applikationer för våra boende och anställda under de närmaste två åren. "Lambrechts hänvisar till en speciell app som hjälper till att träna minnet om Armoneas invånare. Han nämner också ZappS, en mobilapplikation som gör det möjligt för anställda att organisera arbetsprocesser inom vården bättre och mer effektivt. Med ZappS kan sjukvårdspersonal se och registrera sin arbetsplanering elektroniskt i hemmet, konsultera behandlingsriktlinjer, se en invånares profil och kontrollera frågor som läkemedelsleverans. Detta gör att vården inte bara effektivare, men också säkrare och mer framtidsäker tack vare Smart WiFi från Ruckus Wireless för Armonea.

###

OM RUCKUS TRÅDLÖS

Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) med sitt huvudkontor i Kalifornien Sunnyvale är en global leverantör av avancerade trådlösa lösningar för den snabbt växande marknaden för mobila Internetinfrastrukturer. Företaget har ett brett sortiment av inomhus och utomhus Smart Wi-Fi-produkter för mobila telekomleverantörer, Internetleverantörer och stora företag och har över 52 000 slutanvändare över hela världen. Ruckus Wireless är specialiserat på Wi-Fi-kapacitet och täckningslösningar, där det finns många utmaningar på grund av den enorma tillväxten i trafiken på trådlösa nätverk av mobila enheter som smartphones och surfplattor. Ruckus producerar och patenterar state-of-the-art trådlös röst-, video- och datateknik-innovationer, till exempel adaptiva antennskivor som ökar signalområdet, ökar datahastigheten och förhindrar störningar. Lösningarna säkerställer en konsekvent och pålitlig distribution av multimediainnehåll och högprioriterade tjänster via standard 802.11 Wi-Fi. För mer information, besök: www.ruckuswireless.com

Ruckus, Ruckus Wireless och Virtual SmartCell Gateway (vSCG) är varumärken som tillhör Ruckus Wireless, Inc. i USA och andra länder. Alla andra produkt- eller företagsnamn är varumärken som tillhör respektive ägare.

Top