sv.onlinewebcreations.com

TILBURG / APELDOORN - E-handel blomstrar. Människor handlar mer och mer online och förväntar sig att kunna göra det enkelt och smidigt. Men det är inte alltid lätt att skapa en webbutik för företag. Att koppla den digitala affären med olika back-office-system orsakar komplexitet bland annat. Fullservicebyrån Tilburg, Estate Internet arbetar tillsammans med Evision från Apeldoorn av den anledningen. "På detta sätt optimeras integrationen av olika system."

Till exempel använder klienterna på Estate Internet från Tilburg programvara som Microsoft Dynamics AX eller SAP. De vill att uppgifterna däri också ska visas i webbutiken. Alex Otten, chef för Estate Internet, fortsätter: "Tänk exempelvis på realtidsobservation. Vi använder för närvarande olika e-handelslösningar som Sitecore Commerce, Insite och Magento. Evision är ett fint komplement till vårt nuvarande paket av möjligheter. Evision är en mycket lämplig lösning för kunder som använder Content Management Systems (CMS) Sitefinity eller Sitecore. "

"Evision har många funktioner"
Estate har varit en viktig partner i Sitecore och Sitefinity i Nederländerna i åratal. Med den här mjukvaran serverar Tilburg-företaget olika B2B-e-handelsorganisationer. För att optimera integrationen mellan de olika systemen valdes Evision. "Organisationer som BMW och Delsey gör redan tacksam användning av de många funktioner som Evision har. Jag är säker på att Estate Internets kunder även kan dra nytta av detta, säger Harry van Rossum, VD för Evision.

www.estate.nl
www.evision-commerce.com

Top