sv.onlinewebcreations.com

För tio år sedan visades "reklamanker" för sista gången i STER: s reklamblock. Den mest kända lejon i Nederländerna satt inte stilla under de åren. Nu letar Louise Geesink-dotter till Loekis andliga fader Joop Geesink-runt om förnyad återstart för hennes lejon. Sedan idag har sändningsplattformen Spreekbuis.nl lanserat en speciell sida med intervjuer, dokumentärer och videor.

I ett Spreekbuis.nl-intervju indikerar Louise Geesink att hon under de senaste åren varit mer upptagen med sitt arbete för de framgångsrika barnens karaktärer Woezel and Pip. Det är därför Loeki de Leeuw snöade under. Geesink "Lejonet började kväva. När jag tittar på Loeki ser jag en fortfarande väldigt viktig väsen. Med en ny jacka på är han helt odödad. Det är dags att sätta honom i strålkastaren igen. Jag letar efter en ny plattform för honom. Loeki var alltid från STAR, nu måste han stå på egna fötter. Men det kan han göra så bra. "

Louise Geesink kan föreställa sig hur trevligt det skulle vara att låta Loeki återvända i berättande form. Berättelserna om den tiden var 4 sekunder långa. Loeki var allt från en handyman till en astronaut till en börsmäklare. Geesink: "När du börjar göra längre berättelser måste hans värld definieras mer. Men Loeki måste förbli Loeki, som vi känner honom. "

Louise Geesink hade nyligen en ny loeki de leeuw docka. Under intervjun Spreekbuis.nl har Louise Geesink dockan bredvid henne på bordet. Det är symboliskt hur lejonet är den röda tråden i hennes liv.

"Hemma var vi alla väldigt nöjda med Loeki. Tillbaka i början av sjuttiotalet, en svår period för Geesink-familjen. Min fars stora filmstudio Dollywood gjorde det inte. Han var tvungen att börja igen. Under den tiden uppfann han Loeki, som omedelbart sätter bröd på hyllan igen. Produktionen av filmerna hölls på Toonder Studio, där många av sina egna marionettfilmarbetare hade hamnat. Loeki blev en del av familjen. Och senare från mig. Han var, och är, mer än en docka. Eftersom du ger innehåll åt det i flera år blir han en del av dig själv. Det finns värme och charm i det dumma lilla lejonet. Han lever för mig. "

Under de 32 år som Loeki de Leeuw var på tv gick han alltid med sin tid. Loeki fick en mobiltelefon, en bärbar dator, han pinnade pengar från väggen och spelade på mässan. Louise Geesink fortsätter livets arbete.

Top