sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 2 november - Från och med 1 januari 2018 kommer Kathleen Wellink att fungera som General Manager of FX. Detta gör Wellink till 4: e styrelseledamot i FX, tillsammans med grundarna Niels Janssen, Peter Zijlstra och Creative Director John van de Vorstenbosch.

Wellink (44) kommer från Over Morgen, som hon lyckades leda som chef för sex år i en kraftig tillväxt. En tillväxt som även FX är inte okänd: i år gick 15 nya kollegor samman. Wellink kommer bland annat att ansvara för fortsatt tillväxt och utveckling av kontoret och för att underlätta affärsverksamheten.
Medgrundare Peter Zijlstra är entusiastisk: "Under de senaste åren har vi arbetat hårt för en solid grund för kontoret. Vi är stolta över var vi står och den framgång vi har uppnått! Samtidigt befinner vi oss i en ny fas på grund av stora tillväxtfel, med nya utmaningar. Vi behöver Kathleen hennes erfarenhet och personlighet för det. "
Tidigare har Wellink haft ledande befattningar hos ORMIT, NOB / Dutchview, LinQ, Mediq och Ericsson: "Snabbare tillväxt, teamutveckling och att ta företaget till nästa steg är utmaningar som jag redan stod inför. Överallt arbetade jag alltid med stor insats för att skapa framgång och växa folk. "

Top