sv.onlinewebcreations.com

Delft Technology Partners, eller DTP, har funnits i nästan 2 år. DTP är ett gemensamt initiativ från TU Delft och Delft för att stödja högteknologiska företag inom tillväxt och vidareutveckling i Delft - "Börjar i YES! Delft, växer genom DTP."

JA! Delft guidar högteknologiska företagare i tillväxt, DTP gör det också. Vad är skillnaden? "JA! Delft fokuserar i första hand på startfasen", säger Louis Roxs of DTP. "Ja! Delft erbjuder inte bara startuputrymme utan också ett nätverk och support inom områden som produktutveckling, marknadsföring och finansiering. Exakt vad du behöver för att göra en bra idé till ett framgångsrikt företag. De företag som framgångsrikt utvecklar sig står inför en nästa fas, från början till uppskalning. Det är den fas i vilken företag växer ut! Delft, och det är här vi kommer in på bilden. Dessutom leder vi företag utanför staden för att bosätta sig i Delft och leverera en mjuk landning så att starttiden är så kort som möjligt. "

Fruktbar mark

Det är viktigt för Delft att företag kan hitta en bra plats i olika faser av deras utveckling i Delft, det skapar sysselsättning, investeringar och svar på sociala frågor. Alla ingredienser för en "bördig jord" är närvarande för att kunna växa och trivas i och från Delft som ett högteknologiskt företag. Det finns teknisk utbildning på alla nivåer, trettio procent av arbetskraften har högre utbildning, koncentrationen av kunskapsinstitutioner är den tätaste i hela Nederländerna och de befintliga kunskapsbolagen är nästan utan undantag högst i sin bransch. Högteknologin är därför i god form i Delft. Bra anledning att börja i Delft och fortsätta växa. Dessutom visar erfarenheten att högteknologiska företag vill vara kunskapskällor i alla led av deras existens. Det händer regelbundet att företag som har lämnat Delft kommer att komma tillbaka.

Det är möjligt i Delft

Under senare år har det blivit en ökande efterfrågan på tillverkningsutrymme och en kombination av kontor och produktionsutrymme, en efterfrågan som för närvarande överstiger utbudet. "Denna utveckling har vår uppmärksamhet och kräver åtgärd, " säger Roxs. "Tillsammans - kommun och TU Delft - och med privata partners som fastighetsägare, utvecklare och investerare. Med dem intensifierar vi samarbetet för att gemensamt placera Delft ännu bättre som en innovativ tillverkningsstad, som en stad där du kan göra det och där du kan växa. Vi är glada över att nya företag som DEMCON och Senf etablerar sig i Delft. Men det är lika viktigt att erbjuda unga Delft-företag möjlighet att utvecklas till framgångsrika företag i Delft. Så: Tillväxtutrymme behövs för nästa steg? Det är möjligt i Delft. Kom till DTP, vi hjälper dig på vägen till tillväxt. "

Behöver du hjälp med att växa? Kontakta DTP.

Top