sv.onlinewebcreations.com

Det enklaste sättet att presentera din familj och vänner till Bitcoin och andra kryptokurser.

Coingarden, plattformen för att säkert köpa kryptokurvor utan teknisk kunskap, lanserar den första fysiska kryptokupongen i Nederländerna. Det unga holländska företaget vill göra inköp av kryptokurvor verkligen tillgängliga för allmänheten. Därför lanserade Coingarden i början av festsäsongen Cryptokado för människor som är intresserade av Bitcoin utan det tekniska besväret.

Cryptokado finns tillgänglig via webshopen. Du kan välja mellan en digital presentkupong som du omedelbart får i din e-post. Det är roligare att gå till det fysiska presentkortet som du kan lägga i skon eller lägga under trädet. Speciellt för detta ändamål har det gjorts 500 kort med begränsad upplaga. Du har redan en presentkupong från € 15 i "kryptokredit" för att byta i Bitcoin, Ethereum och Ripple på Coingarden-plattformen.

Hur fungerar det?
Via Cryptokado webbshop kan du välja en presentkupong efter eget val. Mottagaren skapar sedan ett konto på Coingarden.nl för att lösa in kupongen. Inom kort tid väljer du kryptorna du vill ha och betalar med iDeal. Inga plånböcker, inget krångel, även din farfar kan göra det. Gillar du inte presenten? Då är det också möjligt att överföra kortets balans till ditt betalningskonto inom några minuter.

"Med Cryptokado vill vi sänka tröskeln för människor som vill ha Bitcoin, men vet inte riktigt var de ska börja. Med vårt presentkort har du ett konto och din egen kryptoportfölj inom fem minuter, säger Wouter Vonk, grundare på Coingarden. "Och det är något annat än det vanliga statslåset. Dessutom är detta spännande efter 31 december, säger han med en blink.

"Presentkort är enormt populära i Nederländerna, och Cryptokado är ett originellt nytt tillvägagångssätt: Ett enkelt sätt att introducera dina vänner och familj till Bitcoin", säger Frank van Kekeren, Europas chef på Fashioncheque. "Mottagaren behöver inte någon teknisk kunskap och kan konvertera krediten till kryptos inom några minuter."

Så har din far, mor, farfar eller mormor alltid velat Bitcoin, men de vet inte hur? Ge sedan (en bit) en Bitcoin som en present!

Om Coingarden
Coingarden är en plattform där du enkelt och säkert kan köpa och sälja kryptokurvor utan teknisk kunskap. Det nederländska företaget startades av Pieter Poorthuis och Wouter Vonk. De är båda erfarna Bitcoin-specialister och sedan 2013 aktiva i blockchainekonomin. Deras uppgift är att göra kryptokurvor verkligen tillgängliga för massorna.

Top