sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam / Zandvoort, fredagen den 11 augusti 2017 - Tisdag den 15 augusti kommer Ziggo att returnera Formel 1 till Zandvoort-kretsen med en engångs Ziggo eBattle F1 *. Tio simulatorer från Playseat® kommer att ställas in på Zandvoorts startnät. Det spelas för första gången i F1 2017: spelet kommer officiellt att släppas den 25 augusti. Figuren i Ziggo eBattle F1, Robert Doornbos, förklarar: "Eftersom Formel 1 för närvarande har en sommaruppehåll, erbjuder Ziggo många F1-entusiaster en chans att konkurrera mot varandra med en extra eBattle-finalen i Zandvoort. Fram till söndag kan deltagarna kvalificera sig för den särskilda eBattle F1. "

eBattle framgångsrik F1-laddare till Ziggo
I början av denna månad klockades mer än 20 000 varvtider i Ziggo eBattle F1, vilket gör det till ett hushållsnamn i Nederländerna. Enligt Ziggos egen forskning har 26% av holländarna hört talas om Ziggo eBattle F1. Den procentdelen är till och med dubbelt så hög bland Formel 1-fans med 52%. I Ziggo eBattle F1 kan alla bli en Formel 1-förare i en spännande simuleringsrace. Du kan kvalificera dig för detta på den permanenta Ziggo eBattle platsen på Hoog Catharijne.

"Fler och fler spel spelas på ett konkurrenskraftigt sätt och det finns få spel som kommer så nära verkligheten som Formel 1-spelet. Unga talanger tränar och spelar nu på racesimulatorer för att förbereda sig och därför har de en fördel över fältet. Richard Verschoor (2000) är en holländsk racerförare och en medlem av Red Bull Junior Team. Han blev champion i både SMP och spanska Formel 4-mästerskapen. Richard är exemplet på den nya generationen av begåvade förare. Han kommer att vara närvarande i Zandvoort och människor kan delta i denna speciella eBattle under hans regeringstid på en historisk plats. Skulle det någonsin hända att Formel 1-tävlingar kommer att äga rum i Nederländerna igen, kommer framtida deltagare med F1-spelupplevelse att ha en stor ledning. Därför har vi introducerat eBattle-deltagare till den verkliga asfalten ", säger Mart Roumen, projektkoordinator Ziggo eBattle F1.

Golden biljetter Spa
Alla som kvalificerar sig till Zandvoort får ett pris och två Golden Tickets för den utsålda F1-loppet på Spa Francorchamps kommer att bli raffled bland Ziggo Zandvoort eBattle F1-deltagare.

Praktisk information Ziggo eBattle Zandvoort
Tisdag 15 augusti 2017 från 19:00 till 21:00 (uteslutande för vinnare, press och gäster). Det spelas för första gången i F1 2017 **, spelet kommer officiellt ut den 25 augusti.
Kvalificering för eBattle Zandvoort: på eCircuit Hoog Catharijne från idag till denna helg

Top