sv.onlinewebcreations.com

IUsed Store har förnyat sin webbutik genom att förbättra sin webbplats och service. Webbplatsen (iused.nl) har bättre information och erbjuder möjlighet att uppgradera en renoverad Apple-dator till dina egna önskemål. Dessutom skickas order (direkt från vårt eget lager) gratis med hjälp av PostNL PakjeGemak.

IUsed Store har förbättrat produktinformationen på webbplatsen. Produktspecifikationerna har beskrivits omfattande och stöds av videor av generella produktpresentationer. Webbplatsen innehåller också en video som förklarar bedömningen av de använda Apple-datorerna med hjälp av stjärnor. Den mest unika ändringen som IUsed Store har gjort är möjligheten att uppgradera minnet, den interna hårddisken och operativsystemet för valda modeller. På så sätt kan kunderna kombinera en renoverad Mac enligt egna önskemål.

IUsed Store har krävt omedelbar tillgänglighet av online-sortimentet i flera år. Alla produkter har testats fullständigt och levereras med en "ren" installation av OS X innan de publiceras på webbplatsen. Till följd av detta ser kunderna bara de produkter som är tillgängliga direkt och en god kvalitet kan garanteras. Dessutom erbjuder det möjlighet att skicka order, som är klar före 15.00 samma arbetsdag. Tjänsten har nu förbättrats genom att erbjuda gratis frakt inom Nederländerna och Belgien och med PostNL PakjeGemak. Detta gör att kunderna kan bestämma var och när paketet kommer att tas emot.

Kundrecensionerna via TrustPilot har varit mycket värdefulla för IUsed Store för förnyelse av webshopen. Under tiden har mer än 1 000 kunder skrivit en recension och betygsatt iUsed Store som "Excellent" med ett genomsnitt på 9, 1.

Top