sv.onlinewebcreations.com

Den franska manens mode varumärke Celio har valt! D Cloud mjukvaran från Nedap. Utbyggnaden till 750 europeiska Celio-butiker kommer att genomföras inom 10 månader och kommer att slutföras i november 2018.

Programvarusuppen! D Cloud från Nedap är en SaaS (Software as Service) -lösning som är speciellt utvecklad för RFID-applikationer inom detaljhandeln. ! Cloud Cloud är det snabbaste sättet för återförsäljare att implementera RFID. Med Nedap-lösningen kan lagernas noggrannhet förbättra sig till mer än 98%. Programvaran ger realtidsinsikt över lagernivåerna och den exakta platsen för varje objekt. Det utgör grunden för omnichannelkoncept som Click & Collect.

David Teboul, Senior Vice President Global Retail på Celio: "Vi är en återförsäljare med olika leverantörer, flera försäljningskanaler och butiker i ett stort antal länder. Det betyder att vi känner alla förändringar på marknaden tydligt. Utveckling inom området omnichannel erbjuder naturligtvis många möjligheter, men för att göra bästa möjliga utnyttjande av dem krävs en radikal förbättring av vår lagerbehov. Först då kommer vi att få fullständig inblick i lagernivåerna i butikerna. Med! D Cloud kan vi erbjuda våra kunder en bättre shoppingupplevelse. Från slutet av 2018 kan de själva bestämma när, var och hur de vill handla med oss. Och alltid med samma kvalitetserfarenhet. "

Celio förbättrar först och främst noggrannheten hos butiksförrådet genom att använda RFID för varukvittot och veckopartyget i butikerna. Därför använder hon! D Cloud-programvaran från Nedap, i kombination med Zebra RFID-hanterare. Därefter är Celios egna SAP ERP-system försedd med exakta lagerdata. Återförsäljargruppen D Cloud använder även kassaregisterna för registrering av sålda och returnerade poster. Objekten är också säkrade med RFID för att förhindra krympning.

Teboul: "Vi letade inte bara efter en RFID-lösning med rätt funktioner, men också för en användarvänlig lösning. Vi har redan svarat mycket positivt från våra butiker. Lagen är mycket entusiastiska över det nya systemet eftersom de kan erbjuda våra kunder en ännu bättre service. "

Rob Schuurman, VD för Nedap Retail: "Vi är stolta över att Celio har valt oss och att vi som RFID-partner kan hjälpa dem att bli en sann omnichannel-återförsäljare. Vår! D Cloud-mjukvaruplattform är ett maskinvaruoberoende EPCIS-förråd som ger återförsäljare den välbehövliga insikten i deras lager. Varje händelse spåras på objektnivå, till exempel när ett objekt säljs eller returneras eller flyttas till en annan plats. Med denna realtidsinsikt i aktien kan återförsäljare planera bättre, erbjuda sina kunder en bättre shoppingupplevelse och öka försäljningen. "

Top