sv.onlinewebcreations.com

"Expansionen till Kina ger oss större flexibilitet med stora order, det ger oss ännu mer kunskap om marknadsföring av sökmotorer och det ger oss tillgång till BAIDU-nätverket i Asien." Det här är viktiga argument för att vi ska ta en andel i Tribal China, säger Tijs Vrolijk.
"Tillsammans med entreprenören Bjo? Rn van der Veen serverar vi också lokala marknads- och internationella aktörer som är verksamma från Kina från Kina". Dessutom kan vi med Tribal Internet Marketing, som också har ett intresse för Tribal China, gå vidare i regionen. Det är förstås mycket starkare. Vi erbjuder nu gemensamt kompletta marknadsföringstjänster på nätet i regionen. alla internettjänster inom områdena strategi, utveckling och marknadsföring. "
Förvaltningen av Digibiz, som består av Martijn Vervoordeldonk och Tijs Vrolijk, har stort förtroende för detta steg som understryker deras nyligen reviderade uppdrag. Digibiz vill hjälpa organisationer att uppnå sina mål genom att optimalt använda online-marknadsföring. Med människor som har kunskapen att ge strategiska marknadsråd och förmågan att också ta hand om den praktiska implementeringen. Detta understryks av uttalandet: "Vi är Digibiz. Vi är marknadsföring på nätet. "

Top