sv.onlinewebcreations.com

Genom att integrera de olika försäljningskanalerna på ett smart sätt kan kunden välja hur RJ Shop-produkterna köps. Den helt förnyade webbplatsen spelar en central roll i detta.

René Jansen, chef för RJ Shop om e-handelsprojektet: "Den nya webbutiken har inte kommit utan kamp. Tillsammans med De Nieuwe Zaak spenderade vi mycket tid på att bestämma rätt interaktionsmodeller och önskat utseende och känsla. Omfattande information om vårt sortiment är avgörande, såväl som beställning och betalning på olika sätt. Och genom fullständig integration med vårt SAP-system ser besökarna alltid aktuella priser och lager. De första kunderna är väldigt entusiastiska och det innebär en bra omvandling. Det är naturligtvis fortfarande friskt, men dessa första tecken förutsäger mycket bra. "

Jurriën Kerstholt och Peter van Noord från Zwolle eCommerce byrå De Nieuwe Zaak är entusiastiska över projektet: "RJ Shop har tagit rätt val från början. Ett tvärkanal tillvägagångssätt är nu ett måste för återförsäljaren. Vi har använt vår helt nya e-handelsplattform i detta projekt: ecManager. Det här är specifikt riktat till online-återförsäljaren och erbjuder alla verktyg för att driva en webbshop på ett professionellt och enkelt sätt. "

De Nieuwe Zaak är övertygad om att ecManager ansluter till återförsäljare med online-ambitioner. RJShop är mycket nöjd med paketet, om möjligheterna och användningen och kommer att använda systemet ytterligare under de närmaste månaderna för att generera ytterligare tillväxt av den mer onlinekonvertering.

De Nieuwe Zaak är en ren e-handelsspecialist. Baserat på övertygelsen om att en online-kund från början (hur vänder du från en besökare till en köpare) till slutet (hur gör du köparen till en vanlig kund), rådgör De Nieuwe Zaak sina kunder. Det finns en preferens för pragmatiska lösningar som snabbt leder till resultat. Hon har visat sig kunna styra sina kunder under alla steg i eCommerce-processen. På en grafisk, teknisk och organisationsnivå, där kreativitet och innovation alltid är viktigast. Och med stöd av sitt omfattande nätverk kan De Nieuwe Zaak framgångsrikt hantera både små och stora jobb.

Om du vill veta mer om Nieuwe Zaak, besök www.denieuwezaak.nl, mail till [email protected] eller ring 038-423 01 63.

Top