sv.onlinewebcreations.com

Sydney, Australien - Openstack Summit - 6 november 2017 - Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverantör av open source-lösningar, tillkännager Red Hat OpenStack Platform 12, den senaste versionen av den skalbara och lila Cloud Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -plattformen. Red Hat OpenStack Platform 12 bygger på OpenStack 'Pike' -versionen och introducerar tjänster i behållare, vilket förbättrar flexibiliteten och minskar komplexiteten för snabbare applikationsutveckling. Red Hat OpenStack Platform 12 erbjuder många nya förbättringar, inklusive en uppgradering av DCI (Distributed Continuous Integration) och förbättrad säkerhet för att säkerställa överensstämmelse med data och hantera risker.

Hundratals kunder är beroende av Red Hat OpenStack-plattformen för sina hybrid- och privata moln för att stödja olika missionskritiska implementeringar. Några av dem är: BBVA, Cambridge University, FICO, Massachusetts Open Cloud, Turkcell, IAG, Oak Ridge National Laboratory, Paddy Power Betfair, Produban, UKCloud och Verizon. Dessutom stöds Red Hat OpenStack Platform av ett robust ekosystem av partners, inklusive Cisco, Dell EMC, Intel, Lenovo, Rackspace, NetApp, Ericsson, Nokia, NEC och Huawei.

Red Hat OpenStack Platform 12 är konstruerad för en privat eller offentlig molninfrastruktur och är byggd på företagets grundval av Red Hat Enterprise Linux . Red Hat OpenStack Platform 12 är en testad, certifierad och fullt stödd version av OpenStack som erbjuder flexibilitet att skala och möta kundernas efterfrågan snabbare utan att kompromissa med tillgänglighet, prestanda eller IT-säkerhetskrav. Red Hat OpenStack Platform innehåller även Red Hat CloudForms, Red Hats multimolnhanteringsplattform, som är utformad för att ge operativ synlighet och policybaserad hantering för infrastrukturen och arbetsbelastningen på Red Hat OpenStack Platform. Red Hat OpenStack Platform 12 förblir tätt integrerad med Red Hat Ceph Storage, en mycket skalbar block, objekt- och fillagringslösning avsedd för skalningsskyer.

Containerisering av OpenStack-tjänster

Ny i Red Hat OpenStack Platform 12 är containeriseringen av OpenStack-tjänster. Utöver ledningen för Red Hat i OpenStack ligger Red Hat också i framkant av både introduktion av behållare i organisationer och bidragande till open source-projekt som stimulerar behållarinnovationer. För att snabbt kunna få nya produkter på marknaden behöver organisationer en molninfrastruktur som kan använda resurser snabbare, effektivare och i stor skala. Att använda OpenStack-tjänster i Linux-behållare gör det möjligt. Det kan öka flexibiliteten för uppgraderingar, återuppringning och servicehantering, samtidigt som komplexiteten i molnhanteringen för operatörer minskar. Dessutom gör Linux-behållare det enklare att skala OpenStack-tjänsterna snabbt, så att kunderna omedelbart kan möta den större efterfrågan från användare när det behövs.

Oavsett om det är en ny implementering eller en automatiserad uppgradering via direktörsverktyget, innehåller Red Hat OpenStack Platform 12 de flesta OpenStack-tjänster i behållare och ger en förhandsgranskning av behållare av vissa nätverks- och lagringstjänster. Detta ger våra strategiska ekosystempartners möjlighet att certifiera sina drivrutiner och plug-ins för denna nya implementeringsmodell, vilket resulterar i minimal eller ingen störning av service till våra kunder.

Förbättrad säkerhet

Nya funktioner i Red Hat OpenStack Platform 12, som den automatiska infrastrukturinlämningstjänsten, hjälper organisationer att öka säkerheten och förbättra effektiviteten genom att automatisera livscykelhanteringen för säkerhetscertifikat. Andra komponenter som OpenStack Block Storage (Cinder) och Bare Metal Provisioning (Ironic) har uppdaterats med stöd för volymkryptering respektive diskpartitionering. Red Hat fortsätter att arbeta mot en starkare positionering mot olika riskhanteringsinitiativ runt om i världen och ger användare av Red Hat OpenStack-plattformen tillgång till den nya Red Hat säkerhetsguiden, tillgänglig via Red Hat kundportal. Det beskriver säkerhetsalternativ, implementering och vägledning för att möta grundläggande säkerhetsfunktioner för den säkraste OpenStack-implementeringen.

Mer flexibilitet med komposibel infrastruktur

Komponibla roller har introducerats för första gången i Red Hat OpenStack Platform 10, vilket gör det möjligt för operatörer att skapa anpassade profiler för individuella tjänster och processer, beroende på deras unika behov. Red Hat OpenStack Platform 11 utvidgade dessa funktioner för komposibla roller, vilket gör utbyggnaden och utvidgningen av Red Hat OpenStack Platform mer flexibel och mer konsekvent. Red Hat OpenStack Platform 12 går ännu längre med komposterbara nätverk. I tidigare versioner måste användarna välja en fördefinierad nätverkstopologi. Med nya komposibla nätverk kan användare med mycket färre begränsningar definiera den nätverkstopologi de behöver. Dessutom kan operatörer skapa ett antal nät, inklusive den populära L3-rygg- och bladtopologin, och är inte längre begränsade i antalet nät. Dessa förbättringar gör det lättare för företagen att skräddarsy OpenStack-implementeringar till sina specifika skalbehov.

Dessutom erbjuder Red Hat OpenStack 12 nu stöd för Redfish Open API för en komposit infrastruktur i Distributed Management Task Force (DMTF). Stöd för denna nya branschspecifikation gör det möjligt för version 12 att arbeta med andra branschlösningar som använder Redfish API, såsom Intel Rack Scale Design (Intel RSD).

OpenDaylight för nätverksautomatisering

Version 12 expanderar teknikförhandsgranskningen av OpenDaylight, en modulär öppen källplattform för anpassning och automatisering av ett programvarudefinierat nätverk. Förbättrad stöd för nätverksfunktion Virtualization (NFV) genom OpenDaylight för OpenStack är en viktig strategi för Red Hat, en teknik som är utformad för att hjälpa kunderna att nå högre hastigheter och genomströmning. Förbättringarna i OpenDaylight-integrationen är inte bara avsedda att förbättra hur utvecklingspaketet utvecklas (DPDK), men också för att leverera bättre prestanda tack vare SDN-kapaciteterna.

Distribuerad kontinuerlig integration

Red Hat's Distributed Continuous Integration (DCI) introducerade fem nya lösningar en ny metod för kunder och partners att kommunicera med Red Hat OpenStack Platform. Huvudmålet med DCI är att hjälpa Red Hat att leverera den bästa OpenStack-programvaran på marknaden genom att automatisera implementerings-, test- och återkopplingsslingorna med kunder och partners för pre- och postproduktutgåvor. Detta gör det möjligt för Red Hat att testa praktiska användningsfall och validera dem med kund- och partnerstyrda konfigurationer. Idag levererar DCI automatiskt användbara loggfiler till kvalitetshanteringsteam på Red Hat, vilket förkortar tiden som behövs för att identifiera fel, lösa dem och återställa patchar till samhället.

tillgänglighet

Red Hat OpenStack Platform 12 kommer snart att finnas tillgänglig via Red Hat kundportal och som en del av Red Hat Cloud Infrastructure och Red Hat Cloud Suite-lösningarna.

citat

Radhesh Balakrishnan, chef, OpenStack, Red Hat

"För att förverkliga fördelarna med digital transformation måste företagen uppdatera sin infrastruktur för att bättre stödja nästa generations applikationer som dra nytta av flera hårdvaruarkitekturer, Linux-behållarknik och cloud computing. Red Hat OpenStack Platform 12 ger en väg för organisationer att göra detta på ett säkrare, mer förutsägbart sätt samtidigt som leverantörslåsningen minskas. Containeriseringen av OpenStack-tjänster i kombination med den förbättrade säkerhet och stabilitet som Red Hat är känd för, ger en produktionsklar infrastruktur för att organisationer ska göra sina IT-operationer mer flexibla. "

Kevin Shatzkamer, vice president, Service Provider Solutions, Dell EMC

"Med utgångspunkt i våra fyra års samarbete och samarbete i moln och virtualiseringslösningar är Dell EMC stolt över att ha bidragit till den förbättrade funktionen, funktionaliteten och robustheten hos Red Hat OpenStack Platform 12. Kombinationen av branschledande infrastruktur Dell EMC med flexibiliteten i Red Hat OpenStack Platform hjälper kunderna att hantera sina IT-miljöer bättre samtidigt som de skapar en plattform för utveckling av nästa generations applikationer. "

Figen Ulgen, chef för Intel Rack Scale Design, Intel

"Intel Rack Scale Design är en branschorienterad arkitektur som bygger på nära samarbete med våra ekosystempartners, till exempel Red Hat. Vi är glada att våra gemensamma ansträngningar resulterar i denna milstolpe, nämligen att Red Hat OpenStack-plattformen nu stöder DMTFs öppna standard API. Vi tror att kombinationen av Red Hat OpenStack Platform med hårdvara baserad på Intel RSD kommer att hjälpa våra kunder att uppnå en ny flexibilitet som gör att de bättre kan möta kraven i ett modernt, skalbart datacenter. "

Guy Shemesh, VP CloudBand, Nokia

"Red Hat OpenStack Platform ger en skalbar och flexibel bas för Nokia CloudBand Infrastructure Software, en öppen lösning med kommersiellt beprövad tillförlitlighet, automatisering och robust säkerhet för att implementera nätverksfunktioner i molnet. Vårt samarbete har hjälpt CloudBand att vara ett effektivt val för kunden att förkorta tid-till-intäkterna för nya tjänster. CloudBand erbjuder även automatisering och optimering för att förenkla nätverksoperationer, samtidigt som det blir lättare för kunderna att genomföra snabb öppen källkodsinnovation och förhindra försäljningsinlåsning. Vi är glada att fortsätta vårt långsiktiga förhållande till Red Hat, som går tillbaka till 2011, för att leverera bärbar kvalitet OpenStack-infrastruktur, särskilt när tekniken utvecklas till Linux-behållare och andra nya innovationer. "

Ytterligare information

 • Om Red Hat OpenStack
 • Om Red Hat Enterprise Linux
 • Om Red Hat CloudForms
 • Om Red Hat Ceph Storage

Följ Red Hat

 • Via Red Hat-pressrummet
 • Läs Red Hat-bloggen
 • På Twitter
 • På Facebook
 • På YouTube
 • På Google+
 • På LinkedIn


Om Red Hat

Red Hat är överst i världen som leverantör av open source-lösningar. Med ett community-driven tillvägagångssätt erbjuder Red Hat ett pålitligt och högpresterande moln, Linux, middleware, lagring och virtualiseringsteknik. Dessutom erbjuder Red Hat support, utbildning och rådgivning. Som en anknytningsfaktor i ett globalt nätverk av företag, partners och öppna källor, hjälper Red Hat till att skapa väsentlig och innovativ teknik som underlättar tillväxten och förbereder kunder inför framtiden. För mer information, besök: www.redhat.com.

Top