sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 1 juli 2014 - Xirrus® distributionspartner e92plus expanderar sina Xirrus-tjänster till Nederländerna. Företaget gör detta efter fyra framgångsrika år av samarbete i Storbritannien. e92plus är en ledande distributör av IT-säkerhet och trådlösa lösningar med kontor i Storbritannien och Nederländerna. Företaget distribuerar nu hela Xirrus-portföljen inom Benelux

e92plus stöder Xirrus med utnämning av nya återförsäljare. Distributionspartnern erbjuder dessutom rådgivning, presales och säljrådgivning, ett omfattande träningsprogram och hjälp med generering och utbyggnad av marknadsaktiviteter. Dessutom kan partnerna ringa på platsundersökning och installationstjänster av e92plus när de själva saknar arbetskraft.

"Företag och institutioner kräver alltmer en mycket stabil och i synnerhet skalbar Wi-Fi-miljö. Xirrus är den enda tillverkaren med en Next-Generation Wi-Fi-lösning. Det förklarar den starka tillväxten som vårt företag upplever ", säger Ramon Hemelrijk, försäljningschef på Xirrus. "För Nederländerna letade vi efter en komplementär distributör med kunskap om den lokala marknaden och med ett stort återförsäljarnätverk. Vi sökte också efter en distributör som delar vår vision och kunde utveckla en strategi för att marknadsföra det här - idag och i framtiden. Vi har fyllt detta utmärkt med e92plus. Vi är därför mycket nöjda med att de också börjar sin försäljnings- och affärsutvecklingsverksamhet för Xirrus i Nederländerna. e92plus ger oss tillgång till mycket intressanta nätverkspartners i regionen, med nya partners som kan utveckla och rulla ut mycket intressanta tjänster och lösningar med Xirrus wifi-portföljen. "

"E92plus har varit en värdefull Xirrus distributionspartner i Storbritannien i fyra år. Vi är därför mycket nöjda med att Xirrus har beslutat att utvidga vårt samarbete till Nederländerna ", säger Rob van den Bergh, landschef i Nederländerna för e92plus. "Vi ser fram emot att ytterligare introducera Xirrus i Nederländerna och att bekanta återförsäljare med högkvalitativa nätverkslösningar med lättanvänd mjukvara och hårdvara. Vi är övertygade om att Xirrus produkter och lösningar är ett värdefullt tillskott till den nederländska återförsäljarkanalen. Inte bara hanteringen av lösningarna är enkel, men också installationen. Installera en Xirrus-åtkomstpunkt med Cloud Management-programmet tar bara några minuter istället för timmar. Dessutom har alla Xirrus Access Points, skalbara från två till sexton radioer, en integrerad kontroller. "

Xirrus och e92plus har tillsammans byggt upp ett intensivt partnerförhållande med flera värdefulla Value Added Resellers (VARs). Både e92plus och Xirrus räknar flera högkvalitativa kunder i Storbritannien för sin portfölj, såsom Liverpool FC, NEC och Jockey Club Racecourses, och i Nederländerna tillsammans med partner Wilroff Dunamare Education Group. e92plus har 45 anställda på tre platser i London, Manchester och Amsterdam.

Top