sv.onlinewebcreations.com

Las Vegas, 5 januari 2017 - NETGEAR tillkännager nya produkter på CES i Las Vegas idag. Att veta:

  1. Arlo ™ Baby Smart HD-övervakningskamera (ABC1000) klockar över de minsta familjemedlemmarna
  2. Nighthawk S8000 8-ports Gaming and Media Switch (GS808E) för spel i VR och streaming HD media
  3. 4G LTE Modem 1120, 4G LTE Modem 1121 med PoE och 4G LTE Modem 2120 erbjuder snabb 4G / LTE-anslutning för alla enheter och utrustning på tillfälliga arbetsstationer.
  4. ReadyNAS Network Attached Storage (NAS) produktfamilj: RN420, RN520 och RN620, den ultimata nätverkslagringsplattformen för små och medelstora företag
  5. Nästan överallt nätverksstyrda omkopplare, avsedda för strömförsörjning av svåråtkomliga Power-Over-Ethernet (PoE +) -enheter

1.Arlo Baby smart övervakning HD kamera klockor över de minsta familjemedlemmarna
NETGEAR lanserar Arlo ™ Baby Smart HD-övervakningskamera (ABC1000), som fick ett ädelt omnämnande på CES 2017 för unik och innovativ produktdesign. Arlo Baby kombinerar babyövervakning med ett sött utseende, och med sina omfattande funktioner erbjuder en lösning till upptagna föräldrar. Arlo Baby och de andra produkterna från den prisbelönta Arlo-serien kommer att demonstreras denna vecka på CES 2017.

Det fullständiga pressmeddelandet och visuellt material är fäst som en bilaga.

2. NETGEAR introducerar Nighthawk Switch för spel i VR och streaming HD media
NETGEAR lanserar en mångsidig, lättinställd Layer 2-switch för professionellt spel och streaming av HD-media. Nighthawk S8000 8-ports Gaming and Media Switch (GS808E) erbjuder avancerad men ändå användarvänlig växlingsteknik, förpackad i en modern design som inte går fel i hemmet. Nighthawk är det perfekta sättet att ansluta Playstation®, Xbox®, Wii® och andra spelkonsoler till nätverket. Omkopplaren kommer att visas i veckan på CES 2017.

Det fullständiga pressmeddelandet och visuellt material är fäst som en bilaga.

3. NETGEAR 4G-modem ger internet på platser utan kabel eller DSL
NETGEAR utökar sin portfölj med två nya 4G-modem som garanterar en enkel och pålitlig anslutning. NETGEAR 4G LTE Modem 1120, 4G LTE Modem 1121 med PoE och 4G LTE Modem 2120 erbjuder snabb 4G / LTE-anslutning för alla enheter och utrustning på tillfälliga arbetsstationer. Dessutom kan de fungera som backup för det primära bredbandsnätet. NETGEAR kommer att visa de nya modemen i veckan på CES 2017.

Det fullständiga pressmeddelandet bifogas som ett Word-dokument.

4. NETGEAR erbjuder ultimata prestanda och datasäkerhet i tre nya ReadyNAS-serier
NETGEAR tillkännager tre nya serier i sin prisbelönta ReadyNAS Network Attached Storage (NAS) produktfamilj: RN420, RN520 och RN620. De nya stationära NAS-lösningarna är de ultimata nätverkslagringsplattformarna för små och medelstora företag. Med fem nivåer av dataskydd, ett 10 gigabit kopparet Ethernet (10GbE) nätverksgränssnitt på utvalda modeller och utökad lagringskapacitet, erbjuder de nya produkterna baserade på Intel-teknik exceptionell prestanda, mångsidighet och skalbarhet.

Det fullständiga pressmeddelandet och visuellt material är fäst som en bilaga.

5. Nya NETGEAR-omkopplare ger överallt Power over Ethernet
NETGEAR lanserar två nya nätverksstyrda switchar, som är avsedda för att driva svåra att nå över-Ethernet-enheter (PoE +). Det innovativa monteringssystemet för den nya ProSAFE® 8-porten Gigabit Ethernet Web Managed PoE + Click Switch (GSS108EPP) och ProSAFE Easy Mount 8-ports Gigabit Ethernet PoE + Web Managed Switch (GS408EPP) ger optimal flexibilitet i positionering vilket gör att PoE + var som helst är tillgänglig.

Top