sv.onlinewebcreations.com

Vilka interaktiva element kan du lägga till onlinevideo för att få en bra uppmaning? De flesta av dessa element är inte tillgängliga på videoplattformar som YouTube eller Vimeo, det är säkert inte utan ett betald konto. Men de existerar och kan göra ett viktigt bidrag till konverteringen av onlinevideo på din egen hemsida .

Sju möjliga interaktiva element som du kan lägga till en uppmaning till onlinevideo på din egen hemsida:

1. Branded playerVideos på din egen hemsida kan visas i en branded spelare, det vill säga i företagets företagsidentitet. Det är även möjligt att ta över denna branding om videon är inbäddad på andra webbplatser. Bayern har till exempel en videospelare som inte visar en logotyp på sin egen sida, men gör det när videoklipp tas över på andra webbplatser.

Också inte viktigt för en online videospelare är att den passar alla enheter och operativsystem. Den största fördelen med videospelare är att de tillåter många interaktiva element som videoplattformar som YouTube eller Vimeo inte erbjuder.

2. FörslagWhat många människor inte vet är att chansen är att på plattformar som YouTube, efter din företagsvideo presenteras en video från din konkurrent som ett förslag att titta vidare.

De som erbjuder en video på egen hemsida kan självklart bestämma vilka förslag som görs. Fördelen med detta är inte bara att tittaren inte drivs in i en konkurrents armar, utan också att du kan leda kunden på ett logiskt sätt genom ett informationsflöde - till exempel från första kunskap till ledande generation. Du kan personifiera dessa förslag helt, med hjälp av taggar och användardata.

Till exempel : En stormarknad producerar matlagningsvideor där specialprodukterna från affären används. Det är logiskt att ge tittare efter filmen på starteren förslaget att titta på videon på huvudrätten och den medföljande efterrätten.

3. Klicka igenom Tillbaka igen till matlagningsvideoen: hur enkelt skulle det vara att de produkter som används under matlagningsprocessen direkt kan läggas till i kundvagnen av tittaren? Och vad betyder det för omvandling av en video?

Click through är ett av de enklaste men effektiva sätten att inkludera en uppmaning till din företagsvideo. Länkar kan läggas till när som helst från videon och refererar till en målsida, men också till exempel en nedladdning av en rapport.

4. Forms En lite mer avancerad form av interaktion inom en video är integration av former. Genom att till exempel lägga in ett fält i slutet av en video där tittaren kan lämna sin data för mer information ökar du sannolikheten för att en video leder till ett kontaktmoment.

En mer omfattande variant av blanketter i videor tillämpas ofta inom e-learning. Seare kan förfylla ett formulär som testar sin kunskapsnivå och därefter får de ett jämförbart test igen. Detta gör det enkelt att mäta huruvida de har hämtat något från videon. Och här ökar integrationen av formuläret på skärmen chansen att de faktiskt kommer att fylla i de begärda data.

5. Interaktion i levande video Levande streaming används i allt högre grad för intern kommunikation: Tänk på företagsuppdatering från VD från huvudkontoret som delas live online med anställda runt om i världen - så kallade all-hands-videor.

Interaktiva element kan också läggas till här, till exempel möjligheten att ställa frågor till presentatören. Men ofta är dessa videoklipp plenum, i ett centralt läge på ett kontor. Men i så fall finns det också en enkel lösning för att ge varje medarbetare möjlighet att ställa frågor, via en webbapplikation på smarttelefonen eller surfplattan.

6. Kapitler Speciellt för de lite längre videon kan det vara bra att göra en uppdelning i kapitel. Seare kan sålunda lättare navigera genom videon och genast klicka på dem till de delar som är relevanta för dem. Det är ett väsentligt annorlunda sätt att titta på onlinevideo än passivt titta på hela stycket och hoppas att den information du söker också passerar. Seare har själva handtaget för att ta den information som de letar efter.

7. Sociala medier Du kan nu dela en video via Twitter, Facebook och andra sociala medier. men vad få personer vet är att du också kan dela en del av en video med dina anhängare. Detta gäller inte bara videor som är indelade i kapitel, men också för kontinuerliga videor.

Fördelen: tittarna är mer benägna att få en video som de kan börja vid en viss tidpunkt. Tänk på en TEDx-presentation, som innehåller ett inspirerande citat som du vill dela med dig: du kan sedan dela den här videon från tidpunkten för citatet.

Video verkar vara ett sätt att få (och är) ett meddelande om scenen, men det övertygar ofta vad målet är - att uppmuntra tittare att kontakta, lära sig något eller ens direkt köp produkt. Du kan lägga till alla typer av interaktion till video som också är lämpliga för en platt webbplats, men vi är inte vana vid det ännu. Tredje gången var tv bara ett broadcastmedium.

Men eftersom webbplatser har blivit mycket mer interaktiva de senaste åren, kommer det också att vara sant för onlinevideo, vilket kan ge ett viktigt bidrag till den vidare tillväxten och effektiviteten i mediet.

Erfarenheter och kommentarer kan delas i svaren.

Top