sv.onlinewebcreations.com

DAMWOUDE, 20130913 - På populära begäran, Transport Online, den största transportwebbplatsen i Nederländerna, lanserar Transport Online App. Med Transport Online-appen kan du hålla dig uppdaterad om aktuella nyheter inom transportsektorn var du än befinner dig. 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan kan du följa vad som händer i transportvärlden via din smartphone.

Men det finns mer! Förutom nyheter och bakgrunder erbjuder Transport Online-appen även de nuvarande körförbuden. Standard körförbud för varje vecka, men även nuvarande körförbud som utfärdas på grund av extrema väderförhållanden, kommer till exempel att ses i appen.

Fraktutbytesfunktionen är inbyggd för bärarna. I det här avsnittet kan du kontakta de senast erbjudna och begärda lasterna. Så du kan enkelt se om du kan packa en extra last på vägen.

Transport Online-appen finns i två versioner: Transport Online Free, den fria versionen med annonser och Transport Online Premium, en betald version, tillgänglig för € 1, 79, utan reklam.

Enligt ägaren av Transport Online, Esther van der Wal-de Vries, var det ett stort behov av en sådan app: "Redaktörerna har ofta fått en begäran om att starta en Transport Online-app. Så att våra nyheter är lätta att läsa på smarttelefonen. Dessutom är det speciellt för förare som kör internationellt att de nu kan kontrollera de nuvarande körförbuden på sin smartphone medan de är på vägen. På så sätt är människor alltid välinformerade. "

Transport Online-appen är nu tillgänglig för nedladdning i Google Playstore. Appen erbjuds för granskning till Apple och inom några veckor kommer det också att finnas tillgänglig i Apple Store, även i en gratis och betald version.

Transport Online
Transport Online är för närvarande den mest besökta transportplatsen i Nederländerna. Mer än 210 000 unika besökare, med över 2, 4 miljoner sidvisningar, hittar webbplatsen för Transport Online varje månad och detta nummer växer fortfarande varje månad. Transport Online fokuserar på transportsektorn i ordets bredaste bemärkelse. Utöver de senaste nyheterna varje dag erbjuder Transport Online också möjligheten att skicka lediga tjänster, erbjuda och / eller söka efter frakt, placera lastbilar, kolla körförbud och konsultera all sorts annan information. Allt detta, till skillnad från andra webbplatser, helt gratis.

Top