sv.onlinewebcreations.com

Den som tar ut ett försäkringspaket med iZio via SplinQ.nl får en kontant återbetalning på 50 euro på kontot inom 24 timmar.

Ferenc Varga, chef för SplinQ:
"Samarbetet med iZio är ett annat bra exempel på kraften i återbetalning av pengar. Extra fördel med den billigaste försäkringsgivaren i Nederländerna. Konsumenten har kontroll på internet, söker och jämför extra fördel. På SplinQ får du inte miles, poäng eller andra meningslösa belöningar. Bara ett enkelt, öppet sätt att få dussintals euro extra fördel utöver de vanliga rabatterna. Ett fenomen som redan har upptäckts av tusentals konsumenter.
Niels Keuker, chef för iZio:
"SplinQ är ett företag som passar bra med iZio när det gäller filosofi. Allt på nätet, snabbt, enkelt och prisfördelen går direkt tillbaka till kunden. På iZio tycker vi samma sak om detta. Försäkring kan vara mycket enklare och billigare. Samarbetet mellan iZio och SplinQ är en win-win-situation, speciellt för kunden. Det billigaste försäkringspaketet i Nederländerna och också en bonus på 50 €! En kampanj har lanserats för stöd av det europeiska sändningsföretaget 2008 för det offentliga sändningsföretaget.
Om SplinQ:
SplinQ är en konsumentorganisation som aktivt arbetar för att ge internetförbrukaren en fördel. Normalt kämpar webbbutiker och leverantörer med reklam. Försäljningskommittéerna för detta slutar med utgivare av webbplatser, till exempel sökmotorer eller jämförelsepunkter.
SplinQ, som lanserades i februari, delar dock dessa intäkter med sina medlemmar. Så att de, förutom de vanliga rabatter som de får som konsumenter från webbbutiker, kan dra nytta av ännu mer från sina inköp på nätet. Inget sparningssystem med poäng eller liknande men hårda euro.
För närvarande är mer än 450 onlineleverantörer anslutna till SplinQ, inklusive: KLM, American Express, Visa, Center Parcs, Apple, Dixons, Neckermann, Kijkshop, Sunweb, Mexx och iZio. Tusentals människor använder redan SplinQ.nl för sina inköp på nätet.
Om iZio:
Den nya internetförsäkringsbolaget iZio är ett dotterbolag till Delta Lloyd Group. Med iZio försäkring är det väldigt enkelt ... allt i ett paket, inga komplicerade beräkningar, inga dubbla omslag och allt tillgängligt online på www.izio.nl. IZIO Basic Bundle innehåller de viktigaste försäkringspolicyerna för det billigaste priset i Nederländerna. Den kompletta försäkringspaketet består av följande skadeförsäkringar och livförsäkringar: Ansvarsförsäkring, Innehållsförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Juridisk utgiftsförsäkring, Rese- och avbeställningsförsäkring, Outsourcingskostnader och Home Insurance (endast för husägare). Med IZIO-avbokningsavdelningen ser vi till att alla dina befintliga försäkringar avbryts. Ett vackert liv behöver inte vara dyrt
Anmälan till redaktörer (ej för offentliggörande):

Mer information om SplinQ?
Gå till www.splinq.nl eller kontakta:
Ferenc Varga, chef för SplinQ BV, kommer att nås via 06 - 5514 6257 och [email protected]

Mer information om iZio?
Gå till www.izio.nl eller kontakta: Eliza de Waard, talesman för Delta Lloyd Group
via 020-594 44 88

Redaktionen

Populära Kategorier

Top