sv.onlinewebcreations.com

KLM Club China och KLM Club Africa ger affärsresenärer möjlighet att näta och utbyta erfarenheter och tips. Klubbarna underlättar också exklusiva tjänster och evenemang. Webbplatserna www.klm.com/clubchina och www.klm.com/clubafrica är samhällets slående hjärta.

Med utvecklingen av affärsnätverk visar KLM sig att vara en innovatör och ny medialledare inom luftfartssektorn. För närvarande räknar klubbarna nästan 10 000 affärsmedlemmar.

SUNTZU kommer att fokusera på anrikning av KLM-klubbar och utbyggnaden av sina tjänster. Utvecklingen av nya onlinemiljöer är också möjlig.

Geert Rietbergen, VD för SUNTZU: "Vi är glada att vi tillsammans med en respekterad part som KLM kan fördjupa vår kunskap inom samhällsledning och CRM. Vi ser att vinna denna pitch som en bekräftelse på att vårt tillvägagångssätt är ledande på marknaden. "

Hans Zijlstra, chef för Customer Insight & Value Management av CRM-avdelningen i KLM, har en stark tro på den nya alliansen med SUNTZU; "Två år efter framgångsrik start och underhåll av våra onlinemiljöer är vi redo att utveckla KLM Club China & KLM Club Africa ännu mer professionellt. Vi buntar
Våra styrkor medvetet med en extern expert för att uppnå detta mål. SUNTZU delar vår drivkraft för att göra samhällena till en framgång. "KLM valde SUNTZU som partner efter en omfattande orientering med flera byråer. inte
bara på grund av deras utmärkta erfarenhet av att skapa och upprätthålla online-samhällen (till exempel för Life & Cooking från Unilever), men också för att de presenterade utmärkta idéer för att vidareutveckla klubbarna.

Om SUNTZU:
SUNTZU är en interaktiv fullservicebyrå som kombinerar traditionella och interaktiva media för att öka konsumenternas erfarenhet och mervärde för sina kunder. Vi skapar kreativt innehåll genom varumärkesaktiveringskoncept, händelser och
Online communities för att inleda en dialog med människor. Det är vårt mål att bygga upp ett långsiktigt förhållande. Våra värderade kunder inkluderar Unilever, Hago, Logitech, Maxxium, MSN och KLM. SUNTZU är en del av Emakina-koncernen, ett nätverk av interaktiva organ med kontor i Belgien, Frankrike och Nederländerna. Teamet består av 250 personer.

Top