sv.onlinewebcreations.com

Webbplats Studiekeuze123
Besökare på webbplatsen kan nu söka efter studier via olika sökningar och jämföra studier. Användare har nu också tillgång till en personlig miljö för att lagra information om studier, öppna dagar och jämförelser.
Förutom en nederländsk webbplats har den engelska versionen av webbplatsen också realiserats
Hyves
En Hyves widget skapare har skapats som gör att en besökare kan fråga Hyves vänner för råd. Denna widget skapare är uppbyggd enligt Open Social XML-standarden.
mobil
Mobila klienter identifieras automatiskt, vilket ger dem en separat mobilversion av webbplatsen.
Tröskelfri
Den nya hemsidan är helt barriärfri och uppfyller kraven i Stichting Waarmerk thresholdvrij.nl webbplatsen kan bära märket (en grön logotyp).
Se för certifikatet: www.accessibility.nl/toetsing/info/770

Studera Choice123 grund och kombinationen av Qi Idéer / Basketbyggare
Stiftelsen Studiekeuze123 är ett gemensamt initiativ för högre utbildning - förenad i det högre yrkesutbildningsrådet, PAEPON och VSNU - samt studentorganisationerna ISO och LSVb. Utbildnings-, kultur- och vetenskapsdepartementet ansvarar för finansiering.
För den förnyade hemsidan tog kombinationen av Qi Ideas / Basket Builders hand om förverkligandet. Kombinationen är ansvarig för webbplatsens uppbyggnad, realisering, back-end-system (CMS), realiseringen av olika back-end-länkar med andra system och omfattande sökmotoroptimering.

www.studiekeuze123.nl

Top