sv.onlinewebcreations.com

Breukelen, 24 februari 2016 - Xerox introducerar en intelligent lösning för kollektivtrafikens åtkomstpunkter (OV). På grundval av tredimensionella avsökningsalternativ görs en skillnad mellan betalande passagerare och svarta förare. Denna skillnad är svår att göra med nuvarande system som ofta är utrustade med infraröda sensorer. Ingångsgrindarna är försedda med en LED-remsa intill glasdörrarna. Dessa ändrar färg för att ange huruvida portarna är i drift, biljetten är giltig eller att det finns bedrägeri. När en svart ryttare signaliseras, slocknar ett hörbart eller visuellt larm med säkerhetsvakter.

Lösningen är utformad för slutna transportnät och har en modulär struktur. Till exempel är lösningen tillgänglig för alla typer av biljetter, inklusive magnetisk, kontaktlös och NFC-aktiverad via telefon eller streckkoder. Dessutom uppfyller denna nya generation av utrustning också kraven för skydd av privatlivet. För att garantera passagerarnas säkerhet öppnas porten automatiskt när ett föremål, till exempel skidor eller barnvagn, sitter fast mellan dörrarna.

"I dag är det ett krav att tillhandahålla upptagna transportsystem med grindar som ger snabb och enkel tillgång till passagerare, samtidigt som de stoppar bedrägerier och svarta soldater på ett effektivt sätt. Denna nya lösning möter båda behoven, säger Jo Van Onsem, koncernchef, International Public Sector på Xerox. "Lösningen gör till exempel en exakt distinktion mellan att betala passagerare med bagage och människor som går väldigt nära bakom dem obemärkt. Detta är en vanlig taktik bland svarthåriga förare. "

pilot
Lösningen är designad, utvecklad och producerad i Frankrike. För tillfället används lösningen som pilot och förvaltas av SNCF på Marseille Saint Charles-stationen. Detta är en del av ett anbud som ännu inte har tilldelats.

-xxx-

Om Xerox
Xerox hjälper till att ändra hur vi jobbar. Med vår expertis inom bildbehandling, affärsprocesser, analys, automation och vår kunskap om vad användarna vill förbättrar vi arbetsflödet och stärker produktivitet, effektivitet och personalisering. Mer än 130 000 Xerox-anställda, verksamma i 180 länder, arbetar med meningsfulla innovationer och erbjuder affärsprocesstjänster, tryckutrustning, programvara och lösningar som gör skillnaden för våra kunder och deras kunder. Hitta mer information om Xerox Netherlands på www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox och Design® och iGen® är varumärken som tillhör Xerox Corporation i USA och / eller andra länder. Priser, funktioner, specifikationer, kapacitet, design och tillgänglighet för Xerox produkter och tjänster kan ändras utan föregående meddelande.

Top