sv.onlinewebcreations.com

ZEEF, den nederländska uppstarten i innehållshärdning, har valts ut för The Next Web Boost, ett nytt två dagars program för lovande nystartade.

Det "Boost" -program som The Next Web har skapat tillsammans med WeTransfer syftar till att hjälpa startande från hela världen med kapital, medieuppmärksamhet och nya kunder under TNW Conference Europe den 24 och 25 april. Under de närmaste två månaderna kommer 70 företag att väljas som kommer att få möjlighet att presentera sig under evenemanget. De får till exempel en stånd om dagen, en introduktion till en TNW-redaktör, en stigning på investerare och chansen att presentera sin start på en podium.

ZEEF är ett av de 10 nederländska företagen som för närvarande är utvalda. Klaas Joosten, grundare av ZEEF, är nöjd med valet: "Innehållshärdning är nu huvudsakligen omfamnad av tidiga adoptörer. Vi hoppas kunna överklaga till en bredare publik med mer medieuppmärksamhet, kapital och kunder, eftersom det är relevant för alla. Dessutom ser vi många nya möjligheter med ZEEF Widgets, vår kurerade reklammodell. Vi skulle vilja uppmärksamma detta den 24 och 25 april.

TNW Conference Europe kommer att äga rum den 24 och 25 april i Westergasfabriek i Amsterdam. För mer information se: https://tnw-boost-2014.zeef.com/rick.boerebach.

Om ZEEF
Precis som en kurator i ett museum komponerar en utställning med olika konstverk, kan ZEEFs kuratorer sammanställa en sida om ett valt ämne. Alla kan vara kurator, eftersom alla har en särskild kunskap om eller en passion för ett visst ämne, person eller organisation. Genom att välja och kategorisera innehåll genom publiksourcing, blir det lättare och enklare att söka efter och bedöma information.

Med ZEEF Widgets erbjuder ZEEF ett kuratiserat annonsverktyg med vilket bloggare och webbplatsadministratörer kan placera relevanta top 5-listor på deras sida. Dessa listor ligger mycket nära innehållet på den specifika sidan och ger bloggaren eller webbplatsadministratören möjlighet att lägga till värde för läsaren samt att tjäna pengar med annonser. För mer information besök ZEEF.com.

Top