sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 21 november 2014 - Rabattkodssida vouchercloud.nl existerar denna månad i två år i Nederländerna. Voucher Cloud-appen har laddats ner nästan 200 000 gånger under det gångna året och antalet begärda kuponger har fyrdubblats. Med tanke på den kommande Sinterklaas- och julperioden förväntar sig kupongmoln att se en ökning av hävda rabattkoder, precis som i december i fjol.

Framgångsrikt andra året
Totalt hävdades över 540 000 kuponger förra året. Detta uppgår till ett månatligt genomsnitt på 45 000 kuponger, med outliers i juni och juli. Under dessa månader inlöstes 75 000 respektive 65 000 rabattkoder.

Permanent kundkrets

Appnedladdningar var mindre än under det första året. Antalet nedladdningar av appen i år eller lägre, det totala antalet begärda kuponger har fyrdubblats. Detta indikerar att vouchercloud nu har säkrat en lojal grupp vanliga kunder, som kan hitta webbplatsen och appen för att spara på produkter och tjänster från kända internationella varumärken, oberoende återförsäljare och lokala tjänster.

Populära varumärken

Under det första året utnyttjade konsumenterna huvudsakligen rabattkoder för Pathé, Bol.com och Subway. Resebyråerna som var i topp 10 år 2013 ersattes 2014 med modemärken. Topp 3 i år består av Bol.com, Media Markt och Nike.

Top